Geir Østborg
Moss, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 20. jan. 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2023
Romtips: Dette er et hotellkonsept som er ment for deg som IKKE ønsker å bruke tid på rommet. Isåfall må...
0.9 km fra Zedwell Piccadilly Circus
4.9 km fra Zedwell Piccadilly Circus
10.5 km fra Zedwell Piccadilly Circus
Se flere hoteller i London
Anmeldt 25. juni 2023 via mobile enheter

Vil ikke anbefale dette hotellet. De selger det som at dette er et hotell som prioriterer søvn, derfor ingen tv. Først prøvde de å gi oss mindre rom enn hva jeg har betalt for. Rommene var alt for varme, mellom 23 og 25 grader. Ventilasjonen virket dårlig. Fikk ikke ned varmen og lite luft inn. Undergrundsbanene gikk rett under gulvet. Så mye bråk fra tidlig morgen til seint på kveld. Fant insekt på rommet. Var ikke rent under sengen, vi flyttet på sengen vekk fra veggen slik at en kunne gå ut fra begge sider, ikke måtte krype inn og ut. Dusjet en, så kunne brannalarmen gå. Skjedde to ganger.
Stilig konsept som de ikke får til å fungere.

Romtips: Avoid it preferably if you do not have problems with hot rooms and noise. Just make sure you don't have a hint of claustrophobia. And is just an elevator.
Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, Jeanett Helen H
Criterion Administrator , Other på Zedwell Piccadilly Circus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2023

Dear Jeanett Helen H,

Thank you for staying with us in the Tottenham Court Road branch and for taking the time to leave us your valuable feedback. I'm sorry to learn that your most recent visit fell below expectations because of the issues encountered during your stay. I understand this is not the seamless experience you're accustomed to. I assure you that your concerns have been forwarded to the Management, and I am sure they will use this as a reference and be used for future improvements. I hope you give us the chance to turn things around the next time you stay with us.
Kind regards,
Front office Admin

Anmeldt 12. februar 2023

For det første ankom vi hotellet og finner ut at det har trukket oss DOBBELT beløp. Når vi påpeker dette til resepsjonisten får vi ingen beklagelse - kun beskjed om at pengene skulle komme tilbake om 8 dager. Der røyk de shoppingpengene… For det andre koster det 10£ per koffert/enhet for at hotellet skal passe på det (noe som pleier å være standard gratis service hos andre). For det tredje; ikke stol på bildene på nettsiden dems! Utedoen på hytta er større en rommet vi fikk, etter å ha kjempet oss frem i den mørkeste laberynten av korridorer.

Dato for oppholdet: februar 2023
Takk, anetteboe
Criterion Administrator , Other på Zedwell Piccadilly Circus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. februar 2023

Dear Anette,

Thank you for taking the time to write a review for us.

Please accept our sincerest apologies for any inconvenience caused to you regarding a double charge. This is not our standard and I am sure you will see the refund in your bank account soon if you haven't already. We always strive to deliver exceptional service and do our best for guests. I am sorry to see on this occasion, the reception team member was not apologetic enough. It is always our intention to provide great customer service and useful transparent advice. Thank you for your feedback. We are sorry your room was too small - we do offer larger rooms, including our family rooms, which you may find more comfortable selecting next time.

As for the storage fee, we take feedback vey seriously and change our polices based on it. Therefore we do provide luggage storage at an extra fee however that is a total of £10 for up to 4 bags.

Thank you again for staying at Zedwell Piccadilly Circus Hotel and we would be delighted to offer you a warm welcome back in the future and a more rewarding experience.

All the best
Front office Admin

Anmeldt 23. januar 2023

Veldig sentralt lokasjon, chinatown er rett rundt hjørnet og oxford street tar mindre enn 5 min å gå. Hotellet er veldig minimalistisk og har et tidløst design, designen på inngangen går igjen på soverommene også, kult konsept. Sengen var medium-myk. Jeg hadde glemt overgang på lader, men de hadde en USB-A tilkobling som kan brukes ved alle stikkontaktene på veggene. Det var en ting vi la merke til, vi vet ikke om det er bare rommet mitt, men det var lite hint av matlukt hver gang vi gikk inn i rommet etter å ha vært ute. Også var det en bass vi hørte ganske greit natt til lørdag, som kan være sjenerende for noen, men vi var så slitne etter å ha gått rundt byen, så vi sovnet ganske fort.

Romtips: Det er mange typer rom der, noen er større enn andre. Spør betjening om hjelp, de hjelper deg gjerne :)
Dato for oppholdet: januar 2023
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Giang N
Criterion Administrator , Other på Zedwell Piccadilly Circus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2023

Dear Giang N,
We are very happy to hear that your had an enjoyable experience with us here at Zedwell Piccadilly. It is pleasant to hear that the hotel and location served your needs well! I am sorry to hear about the inconvenience caused to you on the points you mentioned. We would like you to be sure that we will take your feedback and use it to improve on the areas that you addressed. It will be a pleasure to have you back with us.
Kind Regards
Front Office Admin

Anmeldt 6. desember 2022

Topp hotell med utmerket lokasjon. Minimalistisk, men allikevel alt man trenger for ei storbyhelg. Anbefaler å kjenne de man deler rom med godt, da det ikke er mye privatliv inne på rommet. Behagelige senger som gir en god natts søvn og god hvile for slitne shoppingføtter.

Dato for oppholdet: november 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Rebekka S
Criterion Administrator , Other på Zedwell Piccadilly Circus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2022

Dear Rebekka ,
Thank you for visiting us at Zedwell Piccadilly Circus Hotel and for sparing some time to leave feedback.
It was wonderful for us to have you and we are delighted to read that you've had an enjoyable stay at our hotel. We are happy to see you had a great night's sleep in our comfy beds after a happy time of walking around and enjoying what our amazing city has to offer. We look forward to welcoming you back on your future visits.
All the best,
Guest Service Agent

Anmeldt 15. november 2021

Unngå dette hotellet, verste hotellopplevelse noensinne! Dette ble mitt første og siste opphold her. De reklamerer for "carefully designed and crafted to promote sleep, positive health and wellbeing. Quiet rooms" på hjemmesiden sin, men det du får er det motsatte! Hotellet ligger nemlig vegg i vegg med en strippeklubb, så hver dag kl. 22.00 starter musikken/bassen som rister hele rommet frem til kl. 06.00 (stengetid). Hvis du har tenkt til å sove mellom dette tidspunktet, så anbefales det på det sterkeste å bestille en annen hotell. Hotellet er utformet som noe bunkere (ikke som bildene viser), og virker svært shady. På kveldstid er det ofte unge jenter og gamle menn som går inn og ut av hotellet og narkomaner som lusker i oppgangene. Som jente følte jeg meg utrygg på hotellet. Ansatte på hotellet var konstant sure, frekke, lite behjelpelige og ikke serviceinnstilt i det hele tatt. Det er oppgitt daglig rengjøring av rommene, men når vi ga beskjed om at det ikke ble gjort. Fikk vi tilbakemelding om at det er over 400 rom på dette hotellet, så vi kunne ikke forvente at de hadde nok vaskefolk/ kapasitet til å rengjøre rommet!! Tilslutt tilbydde han oss nye håndklær som plaster på såret... Det er heller ingen dusjslange i dusjen, kun dusjhode fra taket, så du er dømt til å vaske håret hver gang du går i dusjen. Tungvint for oss jenter som ikke vasker håret HVER dag eller 2 ganger om dagen. Oppholdet her og de frekke ansattene ødela hele ferien, dessverre ingen positive ting å si om hotellet!

Romtips: Vegg i vegg med strippeklubb. Konstant bass og høy musikk
Dato for oppholdet: november 2021
Takk, Bui-em
Neelum Sheikh, Other på Zedwell Piccadilly Circus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. desember 2021

Dear Bui-em,
Thank you for taking the time out to leave a review. We would like to apologies for the inconvenience caused while staying with us. I can understand how frustrating this must have been for you. We will investigate this further. However if you would like to discuss anything else please feel free to contact me directly.
Kind regards, Neelum