Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
8 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 237
Vis tilbud
Priceline
USD 237
Vis tilbud
Algotels
USD 232
Vis tilbud
Expedia.comUSD 238
HiltonUSD 236
travelup.comUSD 260
Se alle 20 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (5 418)
Filtrer anmeldelser
5 418 resultater
Vurdering fra reisende
1 746
2 085
861
393
333
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 746
2 085
861
393
333
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 5 418 anmeldelser
Anmeldt 27. august 2019

Dette er andre gangen vi bor på dette hotellet (helgetur med familien) Perfekt beliggenhet i forhold til expressen fra Heathrow og undergrunn til Oxford Street foreksempel. Mange matbutikker på stasjonen som er under 1 minutt på gangavstand.
Restauranter både på gåavstand og enkelt med offentlig transport.

Frokosten var middels.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Aina R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
susanedwards2018, PA to General Manager på Hilton London Paddington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2019
Google-oversetting

Dear Aina,

Thank you for taking the time to submit a review in connection with your recent return stay at the Hilton London Paddington. All guest feedback is extremely important to us and we do appreciate your participation and input.

Whilst it is noted that the breakfast offering had not met with your expectations, it was pleasing to hear that overall you had enjoyed both your time with us and also the benefits of our superb location and we look forward to welcoming you and your family to Paddington again when you next require accommodation in town.

Yours sincerely,

Susan Edwards
PA to General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2018

Meget bra hotell, beliggenheten er svært bra mht Heathrow express og Undergrunnen, masse restauranter rett i nabolaget. Rommene er svært store gode senger og rent og pent, temmelig godt isolerte rom er det også. Prisen er også overkommelig. Frokosten er svært bra. Anbefaler dette hotellet på et Londonbesøk, hvis du flyr på Heathrow.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, hlaud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
susanedwards2018, PA to General Manager på Hilton London Paddington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Hlaud,

Thank you for taking the time to submit a review in connection with your stay at the Hilton London Paddington. All guest feedback is extremely important to us and we do appreciate your input.

It was most pleasing to hear that you had enjoyed both your time with us and also the benefits of our superb location and we look forward to welcoming you to Paddington again in the event that your travels bring you back in this direction.

Yours sincerely

Susan Edwards
PA to General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018

Det er et flott hotell. likevel gis en følelse av at det var enda bedre før mhp design og modernitet. Stor flott frokost, en hyggelig losje for Tower gjester m/ fri bar 18-21.
Destinasjonen er genial med 15 min til Heathow gjennom ekspressen. og rett fra perong til resepsjon. Ligger ved gål,grønn og brun linje som tar deg snart til de sentrale deler av London på no-time. Mye kjekke puber og resturanter i gaten utenfor også

Romtips: litt støy på gate siden
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, the-tmm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
susanedwards2018, PA to General Manager på Hilton London Paddington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018
Google-oversetting

Dear the-tmm,

Thank you for taking the time to submit a review in connection with your stay at the Hilton London Paddington. All guest feedback is extremely imporrant to us and we do appreciate your input.

We were very pleased to hear that you had enjoyed both your visit and the benefits of our superb location and we look forward to welcoming you to Paddington again in the event that your travels bring you back in this direction.

Yours sincerely,

Susan Edwards
PA to General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mai 2017

Perfekt beliggenhet i forhold til Expressen fra Heathrow, over perrongen og opp trappen og du er i resepsjonen. Og rett over gaten var Undergrunnen.
Staselig hotell rommet var sort rent og pent selv om det hadde en litt muggen typisk engelsk hotell lukt. NOE dyr minibar, store gode senger. Støyende air-condition

Frokosten var som forventet en middels god hotell frokost med både varmt og kaldt.

Romtips: Få rom over 3 etage noe trafikkstøy
Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, JanEgilJohansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HiltonLonPaddington, Guest Relations Manager på Hilton London Paddington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mai 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for choosing to stay at Hilton London Paddington and thank you also for taking a few minutes to leave your review following your visit.

We are delighted to hear that you liked the Hotel and that you had enjoyed your stay.

We do look forward to welcoming you back to the Hotel again in the future.

Yours sincerely
Jocelyn
Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2016

Vi var på en 4 dagers langhelg tur. Vi booket gjennom Expedia fikk et rent / stort rom med en dobbeltseng og en ekstra seng som vi var fornøyd med. Hotellet har svært god beliggenhet i forhold til Oxford, Heathrow og Southall hvor vi var en dag. Frokosten er middels /buffet så det var godt utvalgt, og servicen var god.

Romtips: Prøv å få rom mot hovedgaten og pressiser at du ønsker det nærme heisen.
Dato for oppholdet: august 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Aina R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HiltonLonPaddington, Guest Relations Manager på Hilton London Paddington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2016
Google-oversetting

Dear Aina R,

Thank you for choosing to stay with us and for your kind comments.

We are pleased to know you enjoyed not only the unbeatable location of the Hotel, but also our accommodations and services.

look forward to welcoming you back to Hilton London Paddington again in the future when you next visit London.

Yours sincerely
Alex
Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser