Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 128
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 17.02.23
Priceline
USD 137
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 17.02.23
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Agoda.com
USD 113
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.02.23
Expedia.comUSD 137
Hotels.comUSD 137
Trip.comUSD 143
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (541)
Filtrer anmeldelser
541 resultater
Vurdering fra reisende
159
264
98
10
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
159
264
98
10
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 541 anmeldelser
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Helt greit hotell etter engelsk standard. Rommet var stort nok. Stille og rolig hotell. Renholdet var bra. Men teppet man bruker til dyne over lakenet burde vært skiftet ut. Noe av personalet kunne vært mer imøtekommende og i det minste sagt hei når man kommer inn.
Frokosten var helt ok. Brød, rundstykker, egg, ost, kjøttpålegg, syltetøy, nutella, frukt, frokostblanding.

Tatt pris og beliggenhet i betraktning er dette et bra hotell for en weekend i London.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Maria Johanne J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. mai 2017 via mobile enheter

Rene rom. Grei størrelse på rommene veldig vennlig personal. Billig og sentralt. Kjip frokost men det er ganske vanlig på hoteller i denne prisklassen. Vi er 6 voksne og 2 tenåringer i følge og alle er fornøyde

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, torg455
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. november 2016 via mobile enheter

Bodde her ifm shoppingtur og var veldig fornøyde. Grei størrelse på rommene, gode senger og rent. Vannkoker på rommet til te og kaffe. Stille utenfor på natten. Belligenheten er super, kort avstand til Paddington, og til Lancaster gate på circle line. Du er i sentrum på 5 min, eller i Notting Hill på 10 min! Helt grei pris også.

Dato for oppholdet: november 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, karenmargrethe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. oktober 2016

Rimelig hotell sentralt i London. 3 min. å gå fra Lancaster Gate t-banestasjon og Hyde Park. 15 min. å gå fra Paddington. 20 min. spasertur gjennom Hyde Park til Buckingham Palace. Familien vår bodde i ungdomsherbergavdelingen, med bad og WC på gangen. Det fungerte bra, godt renhold på badene. Ta med slåbrok. Slitt vegg-til-vegg teppe på rom trekker ned, uhygienisk. Enkel men bra frokost. Hjelpsom betjening.

Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Per630
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juni 2016 via mobile enheter

Sentralt plassert under 1km fra Lancaster Gate tube-stasjon samt Hyde Park. Helt ok standard, rent og pent. Hyggelig personale. Frokosten er typisk brødmat-ish, så den kunne med fordel vært spritet opp. Hotellet er et godt alternativ for kombinasjonen pris og beliggenhet.

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Steinar T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser