Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:00 - 20:00
Lagre
Tur til Westminster Abbey og parlamentet i London
238

Bestill på forhånd
fra
USD 47,82
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Big Ben på
fra USD 47,82
Mer informasjon
fra USD 52,72
Mer informasjon
fra USD 128,74
Mer informasjon
fra USD 45,24
Mer informasjon
Anmeldelser (31 845)
Filtrer anmeldelser
31 845 resultater
Vurdering fra reisende
19 701
7 710
2 827
845
762
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
19 701
7 710
2 827
845
762
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 31 845 anmeldelser
Anmeldt 25. august 2018

Big Ben og området rundt til London Eye er bare fantastiks fult med folk, heile tiden. Dra fra Big Ben til London Eye. Hørte en som sa not doing that again. Holder med han i det. Køen for Eye var enorm. Tenkte denne plassen vil jeg ikke dra med barn.

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, FreddyAH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Dette er veldig fint og vil absolutt anbefale alle som er i London å besøke dette stedet. Fint å bare gå rundt også!

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, Linh_N_Nguyen_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juni 2018 via mobile enheter

Big Ben er for tiden under renovering, så det er fullt av stillaser rundt. Svært vanskelig å få sett det ordentlig. Det samme gjelder The White-Tower som er en severdighet ved The Tower of London.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, 8610Steinar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. april 2018 via mobile enheter

Verdens mest berømte klokke må bare ses. Selfies må tas ligger i ett område med masse kjente byggninger i London

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, Sondre72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. mars 2018 via mobile enheter

Var desverre kledd inn i stillas og kun en liten del av emne klokkeskiven var synlig. Dette er er veldig dumt da dette tross alt er en av de store attraksjonene i London. Men desverre krever nok dette bygget også vedlikehold. Håper på et bedre glimt en annen gang. Anbefales ikke før oppussingen er ferdig.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, torbj_rnl845
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser