Flink og hyggelig guide. Plukket fire veldig hyggelige puber. Fikk innblikk i Londons historie, og pubene sentrale plass i den.
Agreed. Cheers!
Bra måte å oppleve lokalhistorie, samt smake lokale ølvarianter. Topp guide og god stemning. Terningkast 12.
Skål!
Spennende og innholdsrik rundtur blant noen av Londons mest historiske puber. Et flott innblikk i historien og kulturen til noe av det som kjennetegner London på sitt sterkeste. Vår guide, Mark, hadde både kunnskap og fortellerevne om både pubene og anbefaling til hav vi burde smake på
Flott tur! Chris var en veldig flink forteller med spennende historier, vi var innom på flotte puber
Chris tok oss med på en fin tur gjennom City of London og ga oss mye god historie. Var innom fire flotte puber med mye historie og mye god øl. Var spesielt fornøyd med Chris, som virket veldig godt kjent med historien og pubene vi var innom. Anbefales!
Skål!
Hei
Anbefaler denne byvandringen til historiske puber i London. Den hyggelige verten Chris viste oss steder vi aldri ville funnet for oss selv.
Hilsninger fra Ola