Daniel
1 847
2 960
1 847
Anmeldt 9. november 2021 via mobile enheter

Vi hadde egentlig booket et annet hotell i nærheten men ble flyttet til dette hotellet. Koselig gammelt interiør. Små rom men rent. Gode senger. Fordi vi ble flyttet fikk vi frokosten inkludert. Den var veldig bra. Engelsk frokost med bacon pølser egg etc. Hyggelig personale men resepsjonisten burde se opp og hilse når man går forbi.

Dato for oppholdet: november 2021
1  Takk, trulssl
Anmeldt 11. november 2019 via mobile enheter

Hyggelig betjening, god beliggenhet, nydelig frokost i en flott hall! Nært til diverse spiseplasser, til Hyde Park og undergrunnsbanen. Rommet hadde badekar som var et stort pluss Følte seg som adelig etter en helg på Grand Royale.

Dato for oppholdet: november 2019
Takk, Renate S
AnkurSehgal, Manager på Grand Royale Hyde Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. november 2019

Dear Renate S,

Thank you ever so much for having shared this fantastic review! I am thrilled to see that you were over all satisfied with us at the Grand Royale. I am also pleased to see that you have enjoyed our exquisite breakfast and prime location.

We will pass on your feedback to the rest of the team & your motivating & encouraging feedback will act as a benchmark for us to maintain at all times.

Please do not hesitate to contact me directly the next time your travels take you to London, and it would be my pleasure to personally assist you in any way possible to ensure another great experience.

Anmeldt 23. august 2018 via mobile enheter

Besøkte hotellet en lang weekend, og ble positivt overrasket. Veldig stilig og ærverdig resepsjons område. Hyggelig betjening og bra service. Veldig stilig bar som absolutt bør sees. Rommet var litt i minste laget, men rent og pent. Bad var veldig bra. Beliggenhet er ypperlig sentralt, men stille siden det ikke ligger i hovedgata men rett ved siden. Kort vei til undergrunnsbane, noe som gjør det veldig enkelt å komme seg rundt i London. Ligger rett ved siden av Hyde park og Nothing Hill.
Kan absolutt anbefale hotellet til folk som ønsker et klassisk engelsk hotell sentralt i London.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, TommyL755
AnkurSehgal, Manager på Grand Royale Hyde Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2018

Dear Tommy L,

Thank you very much for having shared this lovely review! I am thrilled to see that your expectations were exceeded on all fronts during your stay with us and you feel comfortable recommending our hotel; Rest assured your kind words regarding our staff and service will be shared and celebrated with the entire team here at the Grand Royale.

I hope to have the pleasure of personally welcoming you back in the not too distant future, and remain entirely at your disposal should you ever require any assistance with the making of future bookings.

Anmeldt 16. januar 2018

Hotellet bød på en hyggelig velkomst. Vi fikk hjelp med kofferter så fort vi nærmet oss døra. Vennlig og hjelpsom betjening sørget for at vi også fikk en artig start 2. påskedag 2017 med konkurranse og leting etter påskeegg.
Som følge av tidlig ankomst ble bagasjen satt på vent til det var tid for sjekk inn. Rommet var ikke klart som lovet, men vi ble tilbudt drikke i baren mens vi ventet. Det satte vi jo pris på selv om vi var mer interessert i å få rommet. Da rommet var klart fikk vi god hjelp til å frakte koffertene opp til rommet.
Rent og trivelig rom, men bitte lite og mye knirk i gulvet. Men rommet var helt ok. I løpet av oppholdet fikk vi nesten alltid et hyggelig nikk fra betjeningen, og spesielt Arnor Marinho og Hira L var alltid oppmerksomme.
Frokosten var helt etter forventningen unntatt eggerøren og egg som smakte rart.
Vi fikk også tilbud om hjelp til å frakte bagasje ned til resepsjonen ved utreise. Alt i alt et hotell med atmosfære jeg gjerne reiser tilbake til. Ligger ideelt til med kort vei til to undergrunnsstasjoner og Hyde Park og i en stille gate uten mye trafikk på kvelder

Romtips: Be om et rom med litt størrelse - noen er svært små
Dato for oppholdet: april 2017
Takk, Bente E
AnkurSehgal, Manager på Grand Royale Hyde Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2018

Dear Bente E,

Thank you for taking the time to write such a wonderful detailed review following your recent visit. I am delighted to read that you enjoyed your time with us and your overall impression stays positive.

I have shared your fantastic comments with the team and we look forward to an opportunity to welcome you back again soon.

Anmeldt 25. september 2017 via mobile enheter

De fleste ansatte var hyggelig, ikke alltid man fikk en hilsen på vei inn eller ut, men det kan man ikke alltid forvente heller.
Vi fikk først ett rom der tv-en ikke funket som den skulle. Den ville ikke slå av seg. Eller skifte kanaler. Veldig lite bad, så det kom vann på hele baderomsgulvet når vi dusjet. Fikk byttet rom, men dette hadde dessverre ikke mini bar, og hadde svært dårlig luft (7 etasje). Men vi er jo ikke i London for å sitte på hotellet.
Synes sengene var ganske harde. Men ellers ett veldig elegant og flott hotell.

Dato for oppholdet: september 2017
Takk, Lossan90
AnkurSehgal, Manager på Grand Royale Hyde Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. september 2017

Dear Lossan90,

Thank you for having taken the time to share a review on Tripadvisor following your recent stay with us.

Although I am pleased to see that you have ranked Grand Royale very elegant and wonderful hotel, i am sorry to see few niggles encountered during your visit. I am sure if you would have shared your concern with one of the team member during your stay, they could have done something to make your stay more pleasant.

Please do not hesitate to contact me directly the next time your travels take you to London, and it would be my pleasure to personally assist you with choosing a room suitable for your needs.