Dette var min verste hotellopplevelse noensinne. Kom på rommet, som jeg delte med to venninner, og det var ikke vasket i det hele tatt. Vi fant brukt tyggis og en pose med uidentifisert innhold (sannsynligvis mat dømmende utifra lukten) Og pastiller, kronestykker, hårballer, papir, og generelt søppel over hele gulvet. Det var heller ikke støvsuget eller støvtørket, fordi det var støv over hele rommet. Vi gikk ned til resepsjonen for å spørre om rommet kunne bli vasket eller om vi kunne få et nytt rom, de lo oss i ansiktet og kalte oss «babies», men vi fikk tilslutt overtalt de om å sende opp noen for å vaske. Vi ventet deretter på at noen skulle komme å vaske, som de lovte, men det kom ingen. Vi gikk derfor ned for å spørre en gang til, og de sa igjen at de skulle sende opp noen for å vaske. Etter det gikk vi ut for å spise, og når vi kom tilbake til rommet mente de det var «vasket» men ingenting ble gjort untatt litt støvtørking på badet. Alt av søppel og lignende som vi hadde funnet tidligere lå fortsatt der. Vi gikk dermed ned til resepsjonen en tredje gang, og fikk endelig nytt rom. Det nye rommet var ikke super rent det heller, men var idet minste bedre enn det forrige. Alt i alt veldig dårlig kundeservice, og dårlig hygiene og skittene rom.