Narcissa
Anmeldelse av Royal National Hotel
2,0 av 5 boblerAnmeldt 24. aug. 2022
Dato for oppholdet: august 2022
Royal National Hotel, Guest Services / Front OfficeRoyal National Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. aug. 2022
Dear Narcissa,

Thank you so much for taking the time to leave us your feedback.

We appreciate you taking the time to provide feedback about your recent experience at the Royal National and we are disheartened and sorry that, on this occasion, we were unable to live up to your expectations. Your feedback is essential in our effort to improve our service standards and your comments regarding the housekeeping have been shared with the appropriate department and it will be addressed. Please note that we have reception 24/7 and if you had brought this to our attention whilst in-house, we would love to rectify this for you.

We strive to make each stay as pleasant and comfortable as possible and I hope you will give us a chance, by staying with us again, to show you that your experience was an exception and not our usual standard.

Again, thank you for sharing your comments.

We hope to see you soon.

Best wishes,

1 811
1 944
Anmeldt 6. desember 2021 via mobile enheter

Begynner med det positive:
- Romtemperatur var veldig bra, selv om rommet er dårlig isolert.
- Service og personalet er helt ypperlig.
- Frokosten er grei, sånn ca midt på tre.
- Badet er veldig stort og moderne.

Så noen negative tilbakemeldinger som hotellet bør gjøre noe med:
- Rommet var dårlig isolert. Vi kunne høre naborommets podcast. Og man kan høre bilene ute selv om vi bodde i 6. etg.
- Vi ble oppgradert gratis til business seksjonen ift. opprinnelig bestilling. Lurer da virkelig på hvordan standarden i gamle seksjonen er hvis dette er den bedre siden.
- Senga var helt elendig. Vi ødela ryggene og måtte innom apotek og kjøpe smertestillende. Vi ba om å få ny madrass som var mykere, fikk bare ekstra dyne.

Dato for oppholdet: desember 2021
Takk, 86jonasberg
Royal National Hotel, Guest Services / Front Office på Royal National Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2021

Dear 86jonasberg,

We appreciate you taking the time to provide feedback about your recent experience at the Royal National.

We are disheartened and sorry that, on this occasion, we were unable to live up to your expectations. Your feedback is essential in our effort to improve our service standards and your comments have been shared with the appropriate departments along with the company’s training department so that they may be addressed. I am so sorry that you did not enjoy your stay as much as we had anticipated.

I sincerely hope you will give us a chance, by staying with us again, to show you that your experience was an exception and not our usual standard.

We look forward in welcoming you back to our Royal National Hotel the next time you plan to visit London.

Kind Regards,

Hari Chandran

Anmeldt 21. oktober 2019 via mobile enheter

Elendig service. Uhøflig betjening. Muggsopp på rommene. Elendig frokost. Bare feit, stekt mat. Betjeningen var uinteressert og avvisende. Ved utsjekk tok de bare nøkkelkortene og så en annen vei. Ingen " velkommen tilbake " eller kvittering.

Dato for oppholdet: oktober 2019
2  Takk, kjellrunel
Anmeldt 11. mai 2019 via mobile enheter

Var litt skeptisk til dette hotellet. Men rommet var overraskende greit og reint. Stort bad og rengjøring hver dag.
Vi var 3 mann på rommet men det gikk greit.
Frokosten var så som så. Men kunne kjøpe engelsk frokost til 5 pund
Veldig sentralt plassert. Kort vei til metroen

Dato for oppholdet: mai 2019
1  Takk, avva123
ImperialLondonHotels, Guest Relations Manager på Royal National Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mai 2019

Dear Guest,

Thank you for posting a review about our Royal National Hotel. We are delighted that you took the opportunity to stay with us and had found that we had exceeded your expectations. It is great to hear that you found that our central location was convenient for your stay, especially as we are just a few minutes away from Russell Square and Kings Cross station, perfect for travelling around London.

Thank you for staying at the Royal National Hotel and we hope that you will consider us again for your next trip.

Kind regards,
Guest Relations Officer

Anmeldt 19. november 2018

Vi hadde tre netter på hotell Royal National Hotell.
Stort hotell, med flere heiser, noe som var greit da størrelsen på heisen var liten.
Hotellrommet sin størrelse var helt greit for to personer.
Men, på badet virket ikke ventilasjonen, noe som sikkert har vært ødelagt en god stund. Det var mugg rundt hele kanten på taket, dusjhodet var brunt, flisene og fugene mellom flisene var rosa. Proppen til badekaret var blitt svart og du kunne se at det vokset mer mugg oppå den svarte muggen.
Det var tykt med støv inne i ventilasjonen, rundt alle kanter.
Kunne også se på toalettet at det ikke var blitt vasket skikkelig på utsiden,, da det var brune flekker og skitt.

På sengene var det bare laken og ullteppet. Lakene var det flekker på og de var hullete. Rommet ble også veldig kaldt om natten.
For oss som lå ut mot gaten, var støy nivået utrolig høyt.
Det var det omtrent uansett, da det var lytt mellom rommene og gangen. Hvis noen lukket igjen døren, smalt det i alle rom.

Frokosten besto av ferdig ristet toast med smør og syltetøy.

Romtips: Ville ikke reist med barn på dette hotellet, da støynivået er så høyt at søvn vil være vanskelig.
Dato for oppholdet: november 2018
1  Takk, 355hegea
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Dette var min verste hotellopplevelse noensinne. Kom på rommet, som jeg delte med to venninner, og det var ikke vasket i det hele tatt. Vi fant brukt tyggis og en pose med uidentifisert innhold (sannsynligvis mat dømmende utifra lukten) Og pastiller, kronestykker, hårballer, papir, og generelt søppel over hele gulvet. Det var heller ikke støvsuget eller støvtørket, fordi det var støv over hele rommet. Vi gikk ned til resepsjonen for å spørre om rommet kunne bli vasket eller om vi kunne få et nytt rom, de lo oss i ansiktet og kalte oss «babies», men vi fikk tilslutt overtalt de om å sende opp noen for å vaske. Vi ventet deretter på at noen skulle komme å vaske, som de lovte, men det kom ingen. Vi gikk derfor ned for å spørre en gang til, og de sa igjen at de skulle sende opp noen for å vaske. Etter det gikk vi ut for å spise, og når vi kom tilbake til rommet mente de det var «vasket» men ingenting ble gjort untatt litt støvtørking på badet. Alt av søppel og lignende som vi hadde funnet tidligere lå fortsatt der. Vi gikk dermed ned til resepsjonen en tredje gang, og fikk endelig nytt rom. Det nye rommet var ikke super rent det heller, men var idet minste bedre enn det forrige. Alt i alt veldig dårlig kundeservice, og dårlig hygiene og skittene rom.

Dato for oppholdet: oktober 2018
1  Takk, Bella B