Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (5 311)
Filtrer anmeldelser
5 311 resultater
Vurdering fra reisende
2 713
1 696
582
210
110
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
2 713
1 696
582
210
110
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 5 311 anmeldelser
Anmeldt 3. oktober 2017

Hotellet er tradisjonsrikt med en flott lobby. Rommet mitt var også til å like, men hotellet hadde store nettverksproblemer da jeg var der. Dette medførte tap av wifi. Da jeg forsøkte å få hjelp var ikke servicetilbudet tilfredsstillende i det hele tatt. Til slutt fikk jeg et nytt rom, men i dette sto ikke i stil med resten av hotellet: Her var air conditionanlegget i ustand og på badet var flisene løsnet på gulvet. I det aller minste burde jeg ha fått prisavslag, men det fikk jeg ikke.

Frokosten ved et så dyrt hotell burde virkelig ha vært bedre. De har mye å lære av andre konkurrenter og jeg vil ikke anbefale den for noen.

Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, thomgre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Toby G, General Manager på The Grosvenor Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2017
Google-oversetting

Dear Reviewer,
Thanks for your post. I was dismayed to read that you would nor recommend us due to the issues you encountered. We are proud of the service and standards we extend to our guests and I regret this was not the case in your experience. I hope you will allow us the opportunity to restore our reputation and if you have another date in mind, please do let our Guest Relations team know and they will be delighted to personallyy look after you.
Kind regards, Toby

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2017 via mobile enheter

Bestilte dette hotellet på grunn av plassering, rett ved Victoria stasjon og at rommene var "store" i følge siden deres. Rommet vi fikk var trangt. Vi ba om nytt rom og byttet, det nye rommet var så stort som deres side sa, men slitt. Frokost var god og inngangsparti var flott.
Oppsummert for dyrt i forhold til standard på rom.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, arvidf2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Toby G, General Manager på The Grosvenor Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2017
Google-oversetting

Dear Reviewer,
Thanks for your post. Due to the age of our hotel, our rooms vary in shape and size and I regret yours was not up to standard. If you are coming back to London in the future, please do let us know and we will look after you.
Kind regards, Toby

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. februar 2017 via mobile enheter

Vi valgte The Grosvenor hotel pga beliggenheten rett ved siden av Victoria Station. Det er her Gatwick Express kommer inn. Victoria Station er også et utmerket utgangspunkt for t-banene i hele London. Hotellet som er bygget på 1800 tallet er vakkert og staselig. En nydelig entrance hall med vakre blomsterdekorasjoner og nydelig grandiose arkitektur. Vi ble veldig godt tatt imot av en hyggelig dame i resepsjonen. Hun var veldig lydhør for våre ønsker vedrørende rom og tilbød oss både oppgraderinger og også å finne stille og så store rom som mulig innenfor prisklassen vi hadde booket. Vi endte i 5 etasje i et fint og veldig rent og pent rom. Vinduet var vendt bakover (over takene på Victoria station) og rommet var stille og deilig. Vi bestilte frokost da vi ble tilbudt special deal på 11 pund istedet for 16 ved booking dagen før. Vi kom ned til frokost ca 1 time før stenging og var heldige å få et greit utvalg mat. De som kom etter oss var desverre ikke like heldige, noe jeg også kommenterer til betjeningen. De ivret ikke veldig etter å fylle på mere på fatene eller juicemuggene. Dette var det eneste negative med hotellopplevelsen. Maten i seg selv var smakfull, så hadde de vært flinkere med oppfylling ville opplevelsen være verdt 11 pund. Avreise dagen fikk vi la bagasjen stå i resepsjonen uten kostnad og kunne derfor nyte London noen timer før vi hentet bagasjen og tuslet ned til stasjonen hvor southern line toget til Brighton. Anbefaler absolutt hotellet, men er ikke overbevist om vi satser på frokost der neste gang vi kommer. Nå skal det sies at hotellet svarte høflig på min klage og har lovet å ta dette opp med de ansvarlige avdelinger, så muligens er ting bedret til neste gang!

Dato for oppholdet: januar 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, foxhg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Billy H, General Manager på The Grosvenor Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2017
Google-oversetting

Dear Reviewer,
Thanks for your choosing to stay at the Grosvenor and awarding us a four star review. We do offer an excellent base here in Victoria and with the mainline, underground and bus stations just minutes from our doors you couldn't ask for a more convenient location to discover the delights that London has to offer. Our team want to ensure that guests have a memorable stay with us and I was pleased to read our receptionist looked after you so well. We have recently recruited a new Food & Beverage Manager and one of his tasks will be to work on the shortfalls of service for breakfast and we hope, should you return, you will notice an improvement in this area. Thank you for recommending us and we hope you will stay again soon.
Kind regards, Billy

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. januar 2017

Flott hotell like ved Victoria station. Hotellet er stilfullt og rommet var stort. Frokosten på hotellet var god og hotellet hadde en egen flott bar. Servicen på hotellet var upåklagelig. Kort vei til meste med metroen fra Victoria Station. Mange barer og restauranter i nærheten.

Dato for oppholdet: februar 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, 805sveine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Billy H, General Manager på The Grosvenor Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2017
Google-oversetting

Dear Reviewer,
Thanks for your great review following your stay with us. Here at The Grosvenor we are proud of the impeccable service we extend to our guests and hope to see you again the next time you are in London.
Kind regards, Billy

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2017 via mobile enheter

Hotellet har egen inngang fra Victoria station og gjør transporten til og fra Gatwick svært enkel med Gatwick express. Opplevde kun blide og hyggelige ansatte på hotellet. Vi hadde tom I 7 etg og vi var svært fornøyd med rommet. Hotellet beliggenhet Gjør det lett å bevege seg rundt I London med tube og buss.

Dato for oppholdet: januar 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, John M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Billy H, General Manager på The Grosvenor Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. januar 2017
Google-oversetting

Dear Reviewer,
Thanks for your great post following your recent stay with us. We hope to see you back at The Grosvenor for more of the same.
Kind regards, Billy

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser