Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 135
Vis tilbud
Priceline
USD 130
Vis tilbud
Agoda.com
USD 102
Vis tilbud
Trip.comUSD 161
Vio.comUSD 115
eDreamsUSD 123
Se alle 10 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 112)
Filtrer anmeldelser
2 112 resultater
Vurdering fra reisende
788
836
263
130
95
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
788
836
263
130
95
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 2 112 anmeldelser
Anmeldt 19. desember 2016

Hotellet ligger meget sentralt. Gåavstand til Covent Garden, Oxford street, South bank, teatre osv.
Hotellet har meget små rom - det er ofte ok, men her må man ikke være store mennesker for å ha mulighet til å bo mer enn en person pr dobbeltrom.
Når det er sagt, så må jeg presisere at det er rent og pent". Imidlertid er ventilasjonssystemet vanskelig å få regulert.
Frokost er bra, hyggelig sted.
Personalet virker uinteressert i deg. Servicen er følgelig under forventet.
Totalt er prisen ok sett i betraktning av sentral beliggenhet.

Romtips: BE om rom med vindu
Dato for oppholdet: desember 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, torsteins_renr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
FFarruggio, Manager på The Z Hotel Soho, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. desember 2016
Google-oversetting

Dear Torstein,

Thank you for your recent stay and your feedback.

We are disappointed to hear that we did not meet your expectations and you had the feeling that the staff is not interested in you.
For us, treat our guest and give all our attention is the core of our business and is you can have a look at all the reviews you can understand how the staff really care about the guests. However, it is possible that we still need to improve something and if you could provide us more information we will be more than happy to take actions.

Kind regards

Francesco Farruggio

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2016 via mobile enheter

Hotellet ligger veldig sentralt til handlegater og serverdigheter i Covent Garden, Picadilly, Oxford og Regent Street.
Selv om det ligger midt i partyområdet i Soho, så var det stille på hotellet.
God service og supervennlige ansatte.
Det lille minus er at hotellrommene er små.

Dato for oppholdet: oktober 2016
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, MilorgBergen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. oktober 2016 via mobile enheter

Hadde en superhyggelig helg på dette flotte hotellet. Veldig sentralt beliggenhet i soho. Små rom men veldig stilige, og har alt du trenger! Veldig hyggelig personale og rent og pent overalt. Vin og ost fra kl 17 til 20 hver kveld som man kunne nyte i restauranten eller i den koselige bakgården, kommer gjerne hit igjen

Dato for oppholdet: oktober 2016
Reisetype: Reiste med venner
Takk, tonet751
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. oktober 2016

Vi bodde på hotellet 4 netter i uke 40. Min første tur til London kunne ikke fått bedre utgangspunkt. Svært kort avstand til Leicester Square t-bane og gangavstand til absolutt alt. Hvis du vil slippe å reise langt til shopping, restauranter og kulturliv, er dette den perfekte beliggenheten. Fra 17-20 serveres det vin og ost med sjokolade, inkludert og sosialt. Veldig hyggelig personale. Rommene er små. Jeg er 192 cm høy og lå vegg til vegg. Litt uvant, men moderne og høy standard. Vi kommer definitivt til å bo der igjen. Høy score på pris i forhold til verdi.

Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, martinaG4788SA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juni 2016 via mobile enheter

Hyggelig stab. Ble oppgradert til leilighet, ikke stor, men det du trenger. Mye støy naturlig nok, full fart i de gatene nesten hele døgnet. Bra ettermiddagstilbud med ost og vin inkl i romprisen. Virkelig et perfekt strøk å bo i, gangavstand til alt!

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Lettmatrosen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
FFarruggio, Manager på The Z Hotel Soho, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juni 2016
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your feedback and your recent stay at Z.

We do the upgrade with the good intention of offering a bigger space and surprise you but we understand if for your was nothing exceptional.
With regards about the noisy, unfortunately some rooms might be because of the location, we are in the heart of never sleeping Soho.
The staff is trained to be friendly, delivery a great service according Z standard and be their self at the same time.
We are in the middle of everything and we offer cheese and wine as treat for our guests.

Kind regards
Francesco Farruggio

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser