Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Bestill nå! Dette hotellet er snart utsolgt.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PremierInn.com
USD 214
Vis tilbud
ZenHotels.com
Agoda.com
FindHotel
Se alle 5 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 969)
Filtrer anmeldelser
2 969 resultater
Vurdering fra reisende
1 571
941
278
106
73
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 571
941
278
106
73
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 969 anmeldelser
Anmeldt 6. mai 2017

Dato for oppholdet: mai 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med premierinn.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. november 2014

Sentral beliggenhet, bra størrelse på rommene, hyggelig personale. Rent og daglig skift av håndklær. Gode senger. Bra service! Tommel opp fra oss.
Eneste minuset var at vannet i dusjen vekslet mellom iskaldt og kokende varmt når vi dusjet.

Dato for oppholdet: november 2014
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 836anetth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. april 2014

Bodde her i slutten av mars 2014. Hotellet ligger sentralt og er et supert utgangspunkt for opplevelser og utflukter. Hotellet har varierende rom, men renhold og orden var upåklagelig. Kommer tilbake neste vår for flere opplevelser.

Dato for oppholdet: mars 2014
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, TrlaBergen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. november 2013

Beste hotellet jeg har bodd på i denne byen. Sentralt, rent rom, fint bad og stille i 8 etg. Lite rom, god seng og nyyydelig frokost. De ansatte er utrolig søte og hjelpsomme. Vi kommer nok snart tilbake.

Dato for oppholdet: november 2013
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
3  Takk, JoHe2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. oktober 2013

Bra størrelse på rommet. God seng og godt lydisolert til å ligge så sentralt. Rent og pent. Meget hyggelig personale. God beliggenhet i forhold til alle attraksjoner. Ikke avhengig av undergrunnen for å komme rundt. Anbefales på det varmeste, og vi kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: oktober 2013
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Are Martin B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser