Liker London veldig godt, men hater alke fe dårlige overprisede hotellene der. Brune, triste, slitte og dyre. Så bodde jeg tilfeldig på dette hotellet som var en sann velsignelse og åpenbaring. Utrolig spennende lobby og resepsjonsområde, servert Cava ved innsjekking som i seg selv var en opptur. Normalt er jo det bare kjedelige formaliteter, men med så hyggelig betjening som her, var til og med innsjekkingen bare en glede. Ble fulgt opp på rommet av en ivrig og serviceminded resepsjonist som viste ivrig frem alt av lysbrytere, minibarer og annet. Rom og fellesområder i moderne og spennende design. På taket ligger Radio Roof Bar eller noe som var trivelig med gode drinker. Stort uteområde på terrasse baren som var då godt oppvarmet så man kunne sitte ute i skjorta i november. Beliggenheten til hotellet var også meget sentral, 2-3 minutters gange fra Covent Garden. Ikke avskrekkende pris heller relativt sett. Jeg kommer neppe til å bo på andre hoteller i London etter dette. Blitt favoritt. Mer
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant