Sofie Berntsen
Se flere hoteller i London
1 569
1 569
Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Familie på 4 overnatter på 4 manns rom man -fre. Rommet var stort og sengene Ok ( ser at andre har klagd på at de var harde, det var ikke vår erfaring). Vegg til vegg teppe er ikke vår favoritt på gulvet men det er vel slik det er i UK.

Helt Ok frokost.

Veldig hyggelig nærområde med mange hyggelige spisesteder i gåavstand..

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, Jon M
Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Koselig leilighetshotell i Bayswater. Rent og pent. Fint bad med dusj. Hadde et lite kjekt kjøkken med stort kjøleskap. Hyggelig personale og veldig god service. Hjalp oss med å booke sightseeing tur og bagasje. God frokost. Jentene i frokostsalen var kjempehyggelige. Gleder oss til å møte de igjen i desember.
Hotellet ligger i et rolig strøk. Lite lyder om natta. Veldig gode senger. Sov godt. Ligger litt unna Oxford street, men lett å komme dit med buss eller tube. Ca 15 - 20 min avhengig av trafikk. Går buss til nesten over alt i London utenfor eller rett ved hotellet. Hyde park er en kort gåtur unna.
Har bodd her mange ganger. Skal tilbake igjen i desember. Gleder oss. Hotellet har alle typer rom. Leiligheter med flere soverom. Kjekt for oss som blir flere til jul. Anbefales!

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, 271trinee
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Hotellet er et flott og familievennlig hotell. Greie rom og gode senger. Eget soverom for de voksne. Kjøkken med alt du trenger. MEN!!! Ikke dra hit i varme sommermåneder. Da smelter dere!!! Finnes ikke skikkelig aircondition, bare en vifte som blåser luft. Vi var her i 4 dager med temeperaturer opp mot 30 grader og det ble forferdelig varmt. Om ikke det var nok så gikk ikke vinduene helt opp. Der hadde luringene spikret beslag så de lot seg ikke åpne mer enn 1/3. (med litt kløkt går det å fjerne de). Ellers ligger smeltedigelen perfekt til. Kort vei til undergrunnen... og Kensington gardens/Hyde Park. Returnerer gjerne hit, men da på kaldeste vinteren!
Hot hilsen familien T. Hognestad

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, terjei2017
Anmeldt 12. mai 2017

For de som leser: dette er 4/5 stjerner utifra engelsk standard og sammenlignbare hoteller. Må ikke forveksles med Hotell stjerner.

Vi var en familie på 4 voksne, 1 barn og 1 spedbarn. Leide familierom for 6 personer.

Hotell betjeningen var hyggelige og imøtekommende og hjelpsom ved innsjekk. De hjalp med alt man måtte spørre om og tilbydde seg å bære kofferter opp i leiligheten. Fin lobby med automat til lettere snacks og vann/brus. Minibank inne i lobbyen.

Rommet:
Vi hadde rom 134 i 2. etasje og rommet hadde alle fasiliterer en leilighet burde ha. Velutstyrt kjøkken med induksjonstopp, dobbel stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap, micro, vannkoker, kaffe, te, bestikk og tallerkener. TV i stue og soverom med alle tenkelige kanaler Inkl. Premier league kanaler for de som foretrekker å se fotball på tv når dem er i London. Rent bad med badekar. Rikelig med såpe og håndduker. Stort hoved soverom med stor og god seng og rikelig med skapplass. Safe i garderobe. Den kraftigste og mest effektive air condition jeg har sett noen gang på et hotell! Vegg til veggteppe generelt og fliser på kjøkken og bad. Sovesofa´ene kunne vert mykere, men bare det er bare en bagatell. Babyseng fåes gratis ved fårespørsel.

Beliggenhet:
Grand Plaza Serviced Apartments ligger veldig sentralt i bayswater med kort gangavstand til dagligvare butikker, cafeer, pubber, resturanter, klesbutikker med mere. 3-5minutter gange til nermeste Tube (tbane) stasjon og innenfor 10 minutter gange har du tbaner som konekter hele tbane nettet. Leiligheten vår lå inne i gården til hotellet så vi hadde ikke noe trafikk støy eller bråk fra hovedgatene. Trygt område.

Vi betalte 9000kr for 3 netter. Stiv pris, men sammenlignet med andre hoteller som kunne romme en slik stor familie, så var det absolutt verdt det. Billigere for par/småfamilier/venner.

Rydding på rom daglig med nye håndduker om ønskelig og påfyll av dopapir og såpe.

Gratis bra wifi.

Kan anbefale hotelle for de som ønsker litt mere enn en plass å sove.

Kommer veldig gjerne tilbake hit!

Dato for oppholdet: april 2017
1  Takk, Gjoviking
Anmeldt 10. november 2016 via mobile enheter

Bodde her i 5 dager på familierom. Rommet var ok, badet fint og reint. Rydding av rom kvar dag, med påfyll av te og kaffe. Personalet var stort sett hjelpsomme og hyggelige.Litt minus for veldig trange og kronglete ganger, og en heis som virka av og til. Fin beliggenhet, og lett å komme seg hit og dit med bane eller buss.

Dato for oppholdet: oktober 2016
2  Takk, Britt L