Vi bodde her 4 netter og hadde studio rom i kjelleren. Fellesgangen på hotellet er slitt, møkkete og trang. Det luktet VELDIG av både mugg og kjemikalier (det var vaskerom i kjelleren). Hotellrommet var greit nok, sett bort fra at sofaen var møkkete og at badet var iskaldt. Det var verken varmovn eller varmekabler i gulvet på badet. Hårføneren funket bare 1 minutt av gangen og det var hull i gardinene. Det første rommet vi gikk forbi på vei til vårt hotellrom, hadde alltid mat (roomservice) utenfor døren sin. Gangen var så trang at vi måtte smyge oss forbi gammel mat. Det sto gjerne der fra tidlig om morgenen til sent om kvelden. Da vi ankom var hotellet forhåndsbetalt, men jeg måtte betale 2300kr i depositum. Pengene er trukket fra konto og kommer ikke tilbake før om 10 dager. Det fikk vi ingen informasjon om. Det verste var kanskje hvor lydt det var fra gangen og inn til rommet. Vanlig snakk, rasling med nøkler og et nys hørtes ut som det skjedde inne på rommet vårt. Veldig plagsomt på natten. Hadde forventet mer og bedre standard. Skal vurdere mitt valg av hotell neste gang jeg reiser til London.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant