Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (796)
Filtrer anmeldelser
796 resultater
Vurdering fra reisende
54
199
215
121
207
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
54
199
215
121
207
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 796 anmeldelser
Anmeldt 4. oktober 2018 via mobile enheter

Helt ok hotell til prisen, veldig slitt men sengene er gode og vi skulle bare ha en plass å sove. God plassering i Paddington i stille omgivelser og gode Resturanter rett rundt hjørnet. Vi var på en italiensk resturant som var nydelig. Sirka 500 meter til Paddington undergrunn. Lett å finne frem.
Kan anbefales hvis man skal være mye på farten under oppholdet i London.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 344rasmusm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2018 via mobile enheter

Er ett lite gammelt hotell,med en veldig god beliggenhet! Ligger i Paddington området.Kort vei til undergrunnen og mange restauranter i nærheten. Fine små rom,rent og fint. Veldig god servise i resepsjonen. Frokost kan kjøpes på nabohotellet for 7£. Jeg kommer garantert tilbake!!

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, hermelinus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2018 via mobile enheter

Super beliggenhet. Rett i nærheten av undergrunnen og en kort buss/taxitur til Oxford street (ca £7 med taxi).Hyggelig resepsjon som også er døgn åpent. Rommene er små, og enkelte lukter forferdelig mye maling. Dette skyldes at de renoverer. Noe de ikke fortalte på nettsiden. Trykket i dusjen var så dårlig en nesten ikke fikk ut såpen av håret. Heisen var i tillegg ødelagt så vi måtte bruke trappene opp til 4 etg. Noe som er ca 90 trinn. Så glad vi reiste uten barn, ellers måtte vi ha byttet hotell. Frokost er heller ikke inkludert, men vi spiste frokost på Pride of Paddington som er like i nærheten.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, ceccka
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2017 via mobile enheter

Greit nok hotel, kort vei til togstasjon og T-bane. Dårlig madrass i seng, veldig dårlig vanntrykk i dusjen og frokost er ikke på hotellet. Må ut og gå til ett annet kvartal, frokosten var også veldig dårlig.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, runebergh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2016 via mobile enheter

Bodde 3døgn i januar. Veldig hyggelig og imøtekommende betjening i resepsjonen. Rommet vi fikk tildelt var tydeligvis ikke en av de større, til tross for at vi var 3 voksne. Men det gikk bra med dobbeltseng og en ekstraseng. (Gode og ordentlige ekstrasenger). Badet var nyoppusset og kjempefint! Frokosten var virkelig ikke bra, hotell i Norge har bedre "English breakfast" enn det dette hotellet har. Hvitt brød, sukret juice og kokte speilegg fristet ikke, så jeg kjøper frokost utenom. Fint hotell hvis du bare trenger et sted å sove, men ikke er førstevalg for min del neste gang.

Dato for oppholdet: januar 2016
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Iselin V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser