“Luringer”

lør. 30.9.
20:00
Vurdert som nr. 46 av 25 732 Restauranter i London
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Vært her et par ganger nå, og det er helt grei mat og service, men virkelig en gjeng med luringer som jobber her. En middag som skulle koste 30 pund for 2 ble plutselig til 60. Kelneren satte opp flere ting på orderen som vi ikke hadde bestilt og vi ble forsøkt lurt. Colaen var fake og de skulle også ha 15% service charge. Pass godt på regningen din eller hold deg unna. Og det tilbudet ute på plakaten- er alltid tidsbegrenset. Enten dagen før eller i helgen eller annen tid på dagen. Disse har virkelig spesialisert seg på å lure turister.

1  Takk, discoman8

Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Minnet ikke om indisk mat i det hele tatt, smakte rett og slett forferdelig! Anbefaler virkelig ikke dette stedet om man er ute etter ordentlig indisk mat.
Eneste positive var servitøren som var svært hyggelig.

Dato for besøk: september 2018
Takk, monad634
Anmeldt 28. juni 2018 via mobile enheter

Veldig god mat for barn og voksne. Koselig atmosfære og trivelig personalet. Chris var den perfekte servitør som ga oss ekstra likør.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Inspiration783761
Anmeldt 16. januar 2018 via mobile enheter

Maten var veldig god, men det var det eneste plusset denne plassen får.
Servitøren var skikkelig innpåsliten og glemsk. Var mer opptatt av å spørre om navnet på jentene, enn å ta bestillingen vår. Vi måtte spørre flere ganger om drikken vi hadde bestilt, om vi kunne bestille maten, og om vi kunne få regningen. Når regningen kom fikk vi ikke dele den opp, så vi brukte kanskje 20 min på å finne ut hvordan 12 personer skulle betale denne regningen. Når vi spurte om grunnen til at vi ikke fikk dele opp regningen, så fikk vi svar at det var «for lang prossess». Ufattelig dårlig og uprofesjonelt. Selv om maten var god, kommer jeg ikke tilbake.

Dato for besøk: januar 2018
2  Takk, ninaogland
Anmeldt 12. januar 2018 via mobile enheter

Smakfull mat og gode porsjoner. Masete servitør som flørtet en del med jentene. Kan ikke betale hver for seg, men en må betale for alle, dette tok en halvtime å finne ut av ettersom at servitøren ikke forsto hva vi mente.

Dato for besøk: januar 2018
1  Takk, 638magnusm

Har du vært i Indian Lounge? Del dine erfaringer!