“I Sohos mørke sidegater”
Anmeldelse av Bill's Soho Restaurant

Kjøkken: Britisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Soho
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Nå var vi der ganske sent, så da var det mer som et vorspiel å regne for flere andre gjester. Mye støy i lokalet og høy musikk. Veldig trangt der. Var satt inn altfor mange bord og stoler i det lille lokalet. Grei mat. God størrelse på måltidet, men litt for enkelt. Til tross for dette, betjeningen var veldig raske. Til tross for en stappa full restaurant, så fikk vi maten veldig raskt.

Takk, Linda H

Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Vi har besøkt denne restauranten før for noen år siden og falt veldig for maten og stedet. Denne gangen besøkte vi spisestedet med våre barn. Det var en like positiv opplevelse. Anbefaler dette stedet!

2  Takk, 231ginah
Anmeldt 17. juni 2018 via mobile enheter

Veldig god mat. God atmosfære og hyggelig betjening. Gruppe på seks som spiste variert. Både fisk og kjøtt ble bestilt og alle var strålende fornøyd.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, terjeo573
Anmeldt 18. juli 2016 via mobile enheter

I jungelen av steder i Soho og området rundt er dette et godt alternativ. Sunn og god mat, ikke det aller billigste, men verdt pengene. Spiste grillet kyllingbryst og hamburger uten brød, begge deler veldig godt.

anbefales!

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Bali6812
Anmeldt 20. desember 2014 via mobile enheter

Perfekt sted for god biff, trivelig atmosfære og spennede mennesker. Vi hadde oppvartning flere ganger og fikk generelt sett meget god service av våre kelnere. Vinanbefalingen var perfekt til biffen vi fikk servert! Matservering på 15 minutter! Tommel opp !

Takk, j_rns_

Reisende som så på Bill's Soho Restaurant, så også på

Har du vært i Bill's Soho Restaurant? Del dine erfaringer!