God mottakelse når vi ankommer plassen.
Veldig gode burgere og fantastisk service(og Gin). Anbefales!
God mottakelse når vi ankommer plassen.
Veldig gode burgere og fantastisk service(og Gin). Anbefales!
1–5 av 2 450 anmeldelser
Innom helt tilfeldig for middag etter å ha ankommet London tidligere på ettermiddagen. God burger, gode fries og hyggelig betjening!
Vi bråbestemte oss for å spise middag, og fikk bord med en gang. Lokalet var veldig kult, og musikken var akkurat passe høy til å kunne føre en samtale over. De som jobbet der var alle veldig hyggelige, og hjelpsomme dersom man lurte på noe. Vi fikk bestille fort, og ventet knapt 15 minutter før maten kom på bordet. Maten var også veldig god, og dessuten veldig billig!
Rask middag med min sønn på 15 år. Begge ble trollbundet av supergod burger og fries👍 Hyggelig betjening og rask service hvilket passet oss perfekt da vi skulle videre på fotballkamp.
Vi var i London for 2 år siden, og eneste vi har tenkt på siden da er at vi vil tilbake å spise på Honest Burgers IGJEN!!!! Verdens beste burger!! Fantastisk sted, avslappet atmosfære, kjempefin service og SINNSYK GODE BURGERE!!! Løkringene er helt amazing!!! Anbefales på det sterkeste!!
Alt er hjemmelaget!!! Og alt kan man få glutenfritt!! Til å med løkringene!!! :)