Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dette stedet må du besøke. ”

Steak & Co. Garrick Street Covent Garden
Bestill bord
2
lør. 31.7.
20:00
Vurdert som nr. 96 av 23 959 Restauranter i London
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Steakhouse
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Covent Garden
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk plass, nydelig mat og utrolig sjarmerende servitører, Beata, Matt og Adrian. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: november 2018
Takk, LarsenMargrete
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 104)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 2 104 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Absolutt verd et besøk. Her fikser du biffen selv. Både mat og betjening var helt super. We will be back .

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Pengebret
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. februar 2018 via mobile enheter

Biffen serveres på en varm sten, og de anbefaler å ta litt smør på så den blir skikkelig saftig og god! Da holder også biffen seg perfekt stekt, varm og mør hele måltidet! Enkelt tilbehør, god saus og bra service! God vin også. Litt støyete, men hyggelig atmosfære.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, hannemartineb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2017

Vi bestemte oss plutselig for å gå hit midt i teatertiden på en lørdag uten å ha bestilt bord. Vi satt ute med et glass vin og ventet i 20-25 minutter. Det var ikke noe problem.
Alle i følget bestilte biff, med forskjellig tilbehør. Biffen her er svært god. Det er deilig å komme fra Norge til Europa der man har bedre råvarer.

Betjeningen var høflige og oppmerksomme. Vi ble godt ivaretatt og kommer gjerne igjen.

Hvis jeg absolutt må trekke på noe, ville det være støyen i lokalet fra alle gjestene.

Dato for besøk: mai 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Morten S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. april 2017 via mobile enheter

Denne er verdt et besøk for alle som er glad i en god biff! Tilbehøret skuffer heller ikke. Tipp topp tommel opp.

Dato for besøk: april 2017
Takk, DianaS1121
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Steak & Co. Garrick Street Covent Garden, så også på

 

Har du vært i Steak & Co. Garrick Street Covent Garden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din