“Dette stedet må du besøke. ”

Steak and Company Covent Garden
Bestill bord
Vurdert som nr. 551 av 27 548 Restauranter i London
Kjøkken: Steakhouse
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Covent Garden
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk plass, nydelig mat og utrolig sjarmerende servitører, Beata, Matt og Adrian. Anbefales på det varmeste.

Takk, LarsenMargrete

Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Absolutt verd et besøk. Her fikser du biffen selv. Både mat og betjening var helt super. We will be back 😁.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Pengebret
Anmeldt 26. februar 2018 via mobile enheter

Biffen serveres på en varm sten, og de anbefaler å ta litt smør på så den blir skikkelig saftig og god! Da holder også biffen seg perfekt stekt, varm og mør hele måltidet! Enkelt tilbehør, god saus og bra service! God vin også. Litt støyete, men hyggelig atmosfære.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, hannemartineb
Anmeldt 23. mai 2017

Vi bestemte oss plutselig for å gå hit midt i teatertiden på en lørdag uten å ha bestilt bord. Vi satt ute med et glass vin og ventet i 20-25 minutter. Det var ikke noe problem.
Alle i følget bestilte biff, med forskjellig tilbehør. Biffen her er svært god. Det er deilig å komme fra Norge til Europa der man har bedre råvarer.

Betjeningen var høflige og oppmerksomme. Vi ble godt ivaretatt og kommer gjerne igjen.

Hvis jeg absolutt må trekke på noe, ville det være støyen i lokalet fra alle gjestene.

Dato for besøk: mai 2017
Takk, sorbybryggetravels
Anmeldt 12. april 2017 via mobile enheter

Denne er verdt et besøk for alle som er glad i en god biff! Tilbehøret skuffer heller ikke. Tipp topp tommel opp.

Dato for besøk: april 2017
Takk, DianaS1121

Reisende som så på Steak and Company Covent Garden, så også på

Har du vært i Steak and Company Covent Garden? Del dine erfaringer!