Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Et fyrverkeri

Anbefales på det sterkeste dersom du ikke lar deg skremme av en til tider røff humor! Strålende... les mer

Anmeldt 12. februar 2019
88karis
,
Ellmau, Østerrike
via mobile enheter
Hysterisk morsomt!!

Var veldig skeptisk til denne musikalen, men angrer ikke et sekund på at vi så den! Anbefales på... les mer

Anmeldt 27. august 2018
Maria F
,
Bergen
via mobile enheter
Les alle 5 812 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av London
fra USD 43,63
Mer informasjon
fra USD 97,90
Mer informasjon
fra USD 110,48
Mer informasjon
fra USD 124,47
Mer informasjon
Anmeldelser (5 812)
Filtrer anmeldelser
5 812 resultater
Vurdering fra reisende
4 691
584
198
108
231
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4 691
584
198
108
231
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 5 812 anmeldelser
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Var veldig skeptisk til denne musikalen, men angrer ikke et sekund på at vi så den!
Anbefales på det sterkeste om man er veldig glad i humor! Lo nesten hele tiden.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, Maria F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2017 via mobile enheter

Flotte prestasjoner av alle deltagere og et herlig script. Neste gang mormonere ringer på min dør vil jeg ikke bli gretten jeg vil le !

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, Tevje U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2017

The Book of Mormon er en musikal som vil gi deg en aften med mye latter og glede. Vil absolutt anbefale denne musikalen om du besøker London. Musikalen er ikke egnet for barn.

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, Tobias V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2017 via mobile enheter

Dette må være det beste showet i west end. Tilbake i London måtte vi bare se dette en gang til . Like more denne gangen

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Camper615248
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mars 2017 via mobile enheter

En tur for å ringe på dører ga et herlig innsyn i den tredje boka og dets finurligheter. Har sjelden ledd mer på en musikal i London .

Anbefales på det varmeste . Ikke for sarte sjeler

Dato for opplevelse: mars 2017
Takk, Camper615248
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser