Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj med 11-åringen”
Anmeldelse av Oblix

Oblix
Bestill bord
2
lør. 24.7.
20:00
Vurdert som nr. 2 162 av 23 942 Restauranter i London
Prisklasse: USD 39 - USD 124
Kjøkken: Amerikansk, Moderne, Internasjonalt, Grill
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Southwark
Anmeldt 10. januar 2019 via mobile enheter

Lokalet og omgivelsene er fantastiske. Ingen andre steder får man en slik utsikt. Vi fikk et flott bord ved vinduet med perfekt utsikt. Satt og koste oss i flere timer. Maten var god, og det var gode drinker.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, MetteNorway76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (5 866)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 5 866 anmeldelser

Anmeldt 5. september 2018

Restauranten ligger i 32 etasje av The shard, med en fantastisk utsikt over sentrale London. Beliggende rett ved Tower bridge, er det et fantastisk sted å oppleve et godt måltid.

Vi spiste i den vestre delen, der det er roligere enn i den østlige. Maten var meget god og servitørene svært vennlige og serviceinnstilte.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 547h_varda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mai 2018

Flott service, dyktige folk, Veldig god mat (pasta) og drikke. Utsikten og stemningen kan ikke bli bedre!

Dato for besøk: mai 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Frodes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2017 via mobile enheter

Vi var 5 damer på jentetur til London, og vårt første besøk på Oblix bar. Det var en opplevelse! Hyggelig velkomst, og rolig atmosfære. Herlig utsikt og god mat! Det var rask servering av maten. Vi fikk ikke vindusplass, og det er forståelig at ikke alle får. Men når det etterhvert ble ledig ved et vindu fikk vi ikke lov til å sitte der siden vi var 5 personer og det bare var plass til 4. Vi fikk ikke lov til å bruke en ledig stol inntil det ledige bordet.
Dette trekker noe ned.
Vi vil likevel anbefale stedet, og kommer gjerne igjen. Håper på vindusplass da.

Dato for besøk: november 2017
Takk, 69runih
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mars 2017

Kult og trendy sted. Booket til lunch. Utsikten var fin herfra og maten var bra men en veldig enkel meny. Blir litt merkelig med hummer og macaroni and sheese? Ellers ikke et sted man kommer tilbake til eller vil anbefale. Mye støy, trege kelnere og dyrt. Dette er kun trendy. Finn en annen restaurant for lunch i allefall

Dato for besøk: mars 2017
Takk, Lillis666
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Oblix? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din