Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott opplevelse!”
Anmeldelse av SUSHISAMBA Heron Tower

SUSHISAMBA Heron Tower
Vurdert som nr. 1 391 av 25 251 Restauranter i London
Kjøkken: Japansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: City of London
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Flott restaurant med god utsikt over London når det er klarvær.
Nydelige omgivelser, fantastisk sushi og gode drinker. Kan ikke bli bedre.
Service'en var også god. Her bør du bestille bord på forhånd, for stedet er populært. Jeg kommer garantert tilbake!!

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, MellyS78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (5 699)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 5 699 anmeldelser

Anmeldt 15. mai 2018 via mobile enheter

For en matopplevelse, det må sies! Men til et sånt sted å være så burde vi fått bedre hjelp til å forstå menyen. Vi spurte om det var muligheter for om de kunne sette sammen diverse sushiretter, men det var tydeligvis veldig vanskelig for servitørene og hjelpe til med! I tillegg måtte vi helle opp vin/drikke selv, og de hadde somelier. Når jeg tok i flaska kom de løpende, men da er det på en måte for sent.

Men maten var ubeskrivelig god!!!

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, Jannike R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. april 2018 via mobile enheter

Litt stivt inntrykk først, men ble raskt rettet til fantastisk service. Nydelig mat, og dessert «to die for»! Ganske dyrt, men verdt det! Dress code, tok ikke sjansen å stille med joggesko... dessverre regn og tåke da vi var her, og dårlig utsikt. Restaurant er i 38.etg, med bar også i 39. Vi bestilte bord i forkant, men man kan dra og vente i baren på ledig bord.
Kommer tilbake neste gang jeg er i London!

Dato for besøk: april 2018
Takk, 585mereteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2017 via mobile enheter

Hadde familiemiddag her i forbindelse med at vår datter hadde graduation seremony dagen før. Hun fikk selv velge stedet og hun skal ha ros for sitt valg: Dette var en annerledes opplevelse som starter med en fantastisk tur i glassheis «utenpå bygget». Her serverte de retter fra japan, brasil og peru. Du bestiller individuelle retter, men de blir servert slik at at er lagt opp til å dele. Det gjorde at vi var innom mange herlige smaker. Fantastisk team av kelnere/servitører som var svært oppmerksomme. Også en egen vinkelner som stod til tjeneste ved spørsmål om vin. Ikke dyrt heller. Svært mye og god mat og vin for pengene. Om det var retter som falt ekstra godt i smak, var det enkelt å få supplere dette. Effektivt og populært sted, du må bestille bord,gjerne i god tid på forhånd. Nesten glemt: Utsikten over London er magisk, hyggelig utteterasse i tilknytning. Gode drinker i barenVi skal helt klart tilbake hit.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, GeJoSi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2017

Veldig god mat. Hadde flere småretter på deling. Fint lokale, men ganske bråkete. Dette var et minne for livet siden restauranten befinner seg i 39 etasje.

Dato for besøk: februar 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 264amya
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på SUSHISAMBA Heron Tower, så også på

 

Har du vært i SUSHISAMBA Heron Tower? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.