Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat”
Anmeldelse av SUSHISAMBA Heron Tower

SUSHISAMBA Heron Tower
Vurdert som nr. 1 390 av 25 245 Restauranter i London
Kjøkken: Japansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: City of London
Anmeldt 28. januar 2019 via mobile enheter

Vi ankom litt tidlig, og hadde derfor tid til å bestille en drink i baren som hører til restauranten. Anbefaler å gjøre dette, da de har mye spennende i cocktailmenyen. Vi bestilte sushi på tapasvis, og dette må være den beste sushien jeg har spist!! Nydelig mat, og kreativt servert. Helt fantastisk! Her må man bestille bord når de åpner booking 2 mnd på forhånd, da det alltid er fult her. Dette er ikke av de rimeligste restaurantene i London, men regningen var absolutt verd mat og opplevelse! Bare restaurantlokalet i seg selv er utrolig flott.

Dato for besøk: november 2018
Takk, lineo622
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (5 698)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 5 698 anmeldelser

Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Utrolig flotte omgivelser. Ble møtt i døren av profesjonelle vektere, så en spennende heistur med utrolig utsikt. Bar og restaurantområde er utrolig classy utformet. Fikk god service av proffe ansatte og kjempegode sushi maki. God japansk øl. Anbefales veldig.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 65mariusv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Flott restaurant med god utsikt over London når det er klarvær.
Nydelige omgivelser, fantastisk sushi og gode drinker. Kan ikke bli bedre.
Service'en var også god. Her bør du bestille bord på forhånd, for stedet er populært. Jeg kommer garantert tilbake!!

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, MellyS78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. mai 2018 via mobile enheter

For en matopplevelse, det må sies! Men til et sånt sted å være så burde vi fått bedre hjelp til å forstå menyen. Vi spurte om det var muligheter for om de kunne sette sammen diverse sushiretter, men det var tydeligvis veldig vanskelig for servitørene og hjelpe til med! I tillegg måtte vi helle opp vin/drikke selv, og de hadde somelier. Når jeg tok i flaska kom de løpende, men da er det på en måte for sent.

Men maten var ubeskrivelig god!!!

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, Jannike R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. april 2018 via mobile enheter

Litt stivt inntrykk først, men ble raskt rettet til fantastisk service. Nydelig mat, og dessert «to die for»! Ganske dyrt, men verdt det! Dress code, tok ikke sjansen å stille med joggesko... dessverre regn og tåke da vi var her, og dårlig utsikt. Restaurant er i 38.etg, med bar også i 39. Vi bestilte bord i forkant, men man kan dra og vente i baren på ledig bord.
Kommer tilbake neste gang jeg er i London!

Dato for besøk: april 2018
Takk, 585mereteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på SUSHISAMBA Heron Tower, så også på

 

Har du vært i SUSHISAMBA Heron Tower? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.