Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Tootbus London på
Anmeldt 29. april 2019 via mobile enheter

De "glemte" å si at nesten alle veiene var stengt i London da vi kjøpte billetter, så det ble en ekstremt dyr busstur for fem stopp..

1  Takk, jensZ2033OD
TOTCustomerService, Manager på Tootbus London, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mai 2019

Hello jensZ2033OD,

Thank you very much for your review. We do try to inform our customers about any events or circumstances that could cause disruption to our service and I'm sorry that we didn't manage to do that in your case. We really appreciate all customer feedback and will use it to continue improving our service.

Anmeldt 11. august 2017 via mobile enheter

Dette var en fin opplevelse. Mye flott å se. Live guide var meget dyktig og fortalte mye om alt. En båttur på Themsen var også inkludert. Billetten gjelder i 1 døgn fra du starter.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, tort168
TheOriginalTourLDN, Manager på Tootbus London, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2017

Dear Tor T,

Thank you so much for your review and we are glad to hear you enjoyed your time in London. We really appreciate all customer feedback and will use it to continue improving our service.

Anmeldt 18. juni 2017 via mobile enheter

Vi hadde fått et kart over ruten bussene skulle kjøre og hadde lagt opp en plan for dagen. Vi gikk ut fra at guiden ville hjelpe oss å gå av og på riktige stasjoner.
For det første, bussen fulgte over hodet ikke ruta. For det andre, det var ingen guide ombord. For det tredje, ingen fortalte oss at vi (regner jeg med) måtte kjøpe hodetelefoner for automatguiden, og ingen å få kjøpt.
Turen var kostbar, og ga oss absolutt ingen ting. Jeg føler meg rett og slett lurt
Bondefangeri, er et ord som ribber meg i hu.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, 822perv
the0riginalt0ur, Manager på Tootbus London, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2017

Hi Per V,

Thanks for much for your review and I am sorry you did not find it to be a positive experience. We really appreciate all customer feedback and will use it to continue improving our service.

Anmeldt 21. februar 2017 via mobile enheter

Vi fikk 48 timers billett til prisen for 24 timer. Hoppet på ved Trafalger og satt hele runden rundt først for å bare la byen synke litt inn. Hentet med oss lunsj på Oxford Circus før vi startet runde 2. Gikk av ved Tower of London, hoppet på båtcruise som var inkludert i billettene. Cruiset ned til Big Ben inn på bussen og av igjen på Buckingham Palace. Lite ventetid og super måte å forflytte seg på som turist.

Dato for opplevelse: februar 2017
Takk, 400metteg
Anmeldt 9. august 2016 via mobile enheter

dette var en innertier.vi kjørte med linje 1, med liveguide. Fantastisk, humor, historie og kjempestemning. Alle burde ta denne en runde.

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, Grosberg