“Koselig sted for brunsj”

Angus Steakhouse - Bond Street
Bestill bord
tor. 19.9.
20:00
Vurdert som nr. 2 335 av 27 152 Restauranter i London
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Marylebone
Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

Andre gang vi er her og like koselig som sist. Full English med kaffe og deilig milkshake. Vi kommer garantert tilbake 👍

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, 732eirikk

Anmeldt 9. mars 2017 via mobile enheter

Absolutt stedet å gå for å spise biff. Forholdsvis dyrt, men kan spares inn på å dele på siders. To kan fint dele en sausemugge. Biffen serveres med salat, så man trenger ikke bestille ekstra. Vi bestilte søt poteter ved siden av. Kjempegode. Hyggelig personale. Rent og pent. Fine toaletter.
Restauranten ligger rett ved den store Boots i Oxford street. Lett synlig. Rett overfor Disney store og Debenhams. Koselig avbrekk i shoppingen.
Har spist på flere andre Angus restauranter rundt i London. Så kan helt klart anbefale maten.
Tror vi spiser her igjen om vi har lyst på biffmiddag.

Dato for besøk: februar 2017
Takk, 271trinee
Anmeldt 25. oktober 2016 via mobile enheter

Seig biff og oppvarmet kaker i micro. Vasker glass i stille vann i vasken. Ingen vaskemaskin. Turistfelle!!

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, 83junem
Anmeldt 22. september 2016 via mobile enheter

God mat og god service sent på kvelden.
Lett å finne fra hovedgaten. Greie priser.
Blide og høflige. Anbefaler !

Dato for besøk: september 2016
Takk, Anja Irene E
Anmeldt 10. desember 2015

vi besøkte denne restauranten for 2 gang, var noe ventetid men det er det verdt. meget hyggelige servitører og maten er fantastisk, store porsjoner og velsmakende. eneste minus er at det blir litt "fabrikk". litt for kort tid mellom forrett og hovedrett.

Dato for besøk: desember 2015
1  Takk, asgeirs2014

Reisende som så på Angus Steakhouse - Bond Street, så også på

Har du vært i Angus Steakhouse - Bond Street? Del dine erfaringer!