“Utrolig sushi ”

Kjøkken: Sushi, Japansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Covent Garden
Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Helt utrolig god sushi, smaker jeg ikke har smakt før og kombinasjoner jeg ikke har opplevd. Alt fra service til matopplevelse var topp. Fikk anbefalt retter og hjelp til å sette sammen vår egen meny.

Takk, AnetteL90

Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Utrolig fint sted, vi fikk maten fort og servitørene var kjempehyggelige! Bestill bord på forhånd. Anbefales på det sterkeste:)

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, dinal998
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Ville ha sushi i London. Etter og lett litt på TripAdvisor valgte jeg Sticks N sushi. Maten var god den , servicen var strålende, men dette er en masse produsert restaurant. Vi fikk 75 min på oss og spise. Fikk maten på 10 min etter vi hadde bestilt. Så ble ikke et langt og koselig måltid.

Restauranten bør heller legge listen litt høgere på mat og opplevelser og ikke ta inn mer folk enn resturanten fortjener. Konklusjon . Mat og service er god, men mye folk, støy og travelt miljø gjør at jeg ikke går dit igjen.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, snadder
Anmeldt 22. april 2018 via mobile enheter

Sticks and Sushi er den beste sushirestauranten jeg har besøkt i mitt liv. Uten tvil. Fantastisk service, stemning og egentlig alt. Fantastisk meny med bilder av alle matrettene. Det tok relativt kort tid å få maten. Anbefaler virkelig teriyaki kjøttbolle sticks - helt nydelig. Sushien var helt magisk, anbefaler crispy ebi og laks/tempura maki. Et must hvis man skal til London og er ute etter en god matopplevelse

Dato for besøk: februar 2018
1  Takk, 750maxib
Anmeldt 20. mars 2018 via mobile enheter

Fantastisk Sushi og sticks ( grillet kjøtt )
Herlig atmosfære og veldig hyggelig og profesjonell betjening. Vi gikk for den såkalte «Extravsganza» menyen og ble lykkelig mett. Vi kommer garantert tilbake :)

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, 124vetlel

Reisende som så på Sticks'n'Sushi Covent Garden, så også på

Har du vært i Sticks'n'Sushi Covent Garden? Del dine erfaringer!