Flott utsikt over hele byen og bra og effektivt køsystem. Kameraer inne i kulene så man kan ta bilder.
Til tross for at vi besøkte London Eye i november var det mye kø. Når vi kom til stedet var det lang kø til stedet hvor vi fikk kjøpt billettene. Køen til selve London Ete var også blitt lang. Vi valgte å kjøpe fast track for slippe unna køa og det var verdt det.
Utsikten fra toppen av hjulet var fantastisk i finværet. London viste seg frem på en utrolig flott måte.
Mitt tips er. Kjøp billetter på forhånd og kjøp fast track.
Laaaang kø. Men det var verd å vente litt for denne opplevelsen. Kom 1,5 time før det åpnet og da var det allerede 50 meter kø.
Utrolig fascinerende å sitte der opp for å se utover byen. Köen er litt lang og prisen er höy, men det må man kanskje forvente. Et must see and di when in London with children.
Veldig fin og morsom attraksjon, du får en fin utsikt over London. Merk at køen kan være veldig lang.
Fantastisk blå himmel uten en sky i høstferien da vi tok oss fram til London Eye. Kjøpte fast track da vi hadde tenkt tur med kanalbåt deretter. Flott oversikt over London fra hjulet, ikke noe for folk med høydeskrekk! Det var aircondition som var supert. Tok ikke tiden, men vi var gjennom en runde i løpet av en halvtimes tid. Anbefales!