Et must når du er på besøk i London. God utsikt å du ser mye av byen. Koster ganske mye å du skal ikke være redd for mennesker. Forvent kø.
Hi, Thank you for taking the time to review your recent visit to the Coca-Cola London Eye.
We hope to welcome you back for another flight in the future!
Kind regards,
Sophie,
Guest Relations Executive,
Coca-Cola London Eye.
En flott opplevelse, fantastisk utsikt. Føltes trygt, og veldig god sikkerhet. Tok litt tid, men var mye å se på.
Har du ikke vært på London Eye før, så må du prøve minst en gang. Fin utsikt over hele byen.
Vi booket billetter online i håp om å slippe køen. Vi fikk en slot-tid, men det hadde ingen betydning. Vi måtte likevel stå i kø.
Ønsker du ikke å stå 20-30 min i kø, så må du kjøpe fast track. Køen går ganske kjapt unna så det går greit uten fast track også.
Vi besøkte London eye og bestemte oss for og ikke stå i kø. (Dårlig vær) Men plassen (avgang Westminster) og området rundt er flott. Big ben er også å se. ( under oppussing vinter 2018)
Verdt et besøk men sjekk været før du drar. Mye mennesker og lange køer møter deg i høytider.
Syntes det var fredelig, behagelig og vakkert å ta en runde med The London Eye. Var skeptisk for høyde på forhånd, men det gikk helt fint.
Flott utsikt over hele byen og bra og effektivt køsystem. Kameraer inne i kulene så man kan ta bilder.