Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 18:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve The London Eye på
London Eye standardbillett
1 123 anmeldelser
fra USD 34,28
Mer informasjon
fra USD 48,27
Mer informasjon
fra USD 43,66
Mer informasjon
London Eye River Cruise
178 anmeldelser
fra USD 18,19
Mer informasjon
Anmeldelser (86 788)
Filtrer anmeldelser
86 788 resultater
Vurdering fra reisende
45 467
26 571
11 107
2 419
1 224
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
45 467
26 571
11 107
2 419
1 224
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4752 av 86 788 anmeldelser
Anmeldt 30. januar 2019 via mobile enheter

Er tredje gang jeg besøker denne atraksjonen. Det er like fantastisk hver gang. Kuplene du er inni er store og du får ikke en følelse av å være innestengt på liten plass. Det er fantastisk utsikt og sikkerheta er på topp. Du blir sjekket før du går inn og de sjekker kupelen før du slipper inn. Det var en nydelig tur med klart vær og sol. Det var en del vind men det merket vi lite til under turen. Turen tok 30 min. Det er minst folk i 10-12 tiden. Det gikk fint for en med høydeskrekk å gå oppi den også.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, tulvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
OfficialLondonEye, Guest Relations Executive på The London Eye, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for taking the time to review your recent visit to the Coca-Cola London Eye.

Don’t forget to book your next visit with us using our official website to guarantee entry.

We look forward to seeing you again in the future.

Kind regards,

Helen,
Customer Services Team,
Coca-Cola London Eye.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Et must når du er på besøk i London. God utsikt å du ser mye av byen. Koster ganske mye å du skal ikke være redd for mennesker. Forvent kø.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, 318elisabethh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
OfficialLondonEye, Guest Relations Executive på The London Eye, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2019
Google-oversetting

Hi, Thank you for taking the time to review your recent visit to the Coca-Cola London Eye.

We hope to welcome you back for another flight in the future!

Kind regards,

Sophie,
Guest Relations Executive,
Coca-Cola London Eye.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. desember 2018 via mobile enheter

En flott opplevelse, fantastisk utsikt. Føltes trygt, og veldig god sikkerhet. Tok litt tid, men var mye å se på.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, 895truder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

Har du ikke vært på London Eye før, så må du prøve minst en gang. Fin utsikt over hele byen.

Vi booket billetter online i håp om å slippe køen. Vi fikk en slot-tid, men det hadde ingen betydning. Vi måtte likevel stå i kø.

Ønsker du ikke å stå 20-30 min i kø, så må du kjøpe fast track. Køen går ganske kjapt unna så det går greit uten fast track også.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, thorsgaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Vi besøkte London eye og bestemte oss for og ikke stå i kø. (Dårlig vær) Men plassen (avgang Westminster) og området rundt er flott. Big ben er også å se. ( under oppussing vinter 2018)

Verdt et besøk men sjekk været før du drar. Mye mennesker og lange køer møter deg i høytider.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, joachimn488
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser