Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Kay W
Skien, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 11. des. 2018
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med familie
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 514
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 2 514
2.6 km fra Hampton by Hilton London Waterloo
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 9 977
kr 5 478
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
1.5 km fra Hampton by Hilton London Waterloo
Gratis Wi-Fi
Exterior
kr 3 146
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
5.2 km fra Hampton by Hilton London Waterloo
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 3 070
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • travelup.com
4.7 km fra Hampton by Hilton London Waterloo
Restaurant
Romservice
kr 1 459
kr 1 271
  • Booking.com
  • Algotels
  • Priceline
3.0 km fra Hampton by Hilton London Waterloo
Gratis Wi-Fi
kr 1 128
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • travelup.com
10.9 km fra Hampton by Hilton London Waterloo
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 538
  • Expedia.com
    kr 3 206
5.3 km fra Hampton by Hilton London Waterloo
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Royal National Room Standard Plus Twin
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 913
  • Algotels
2.9 km fra Hampton by Hilton London Waterloo
Restaurant
Bar/lounge
Exterior
Bli belønnet med One Key
  • Travelodge
  • ZenHotels.com
    kr 1 129
  • Priceline
2.8 km fra Hampton by Hilton London Waterloo
Restaurant
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 633
  • Booking.com
6.8 km fra Hampton by Hilton London Waterloo
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i London
Anmeldelser (4 212)
Filtrer anmeldelser
4 212 resultater
Vurdering fra reisende
2 171
1 504
358
101
78
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 171
1 504
358
101
78
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 4 212 anmeldelser
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var tre brødre på fotballtur siste helgen i september. Første gangen på dette hotellet, men hadde vurdert dette ved tidligere turer og. Vi ble ikke skuffet. Her møtte vi bare hyggelige ansatte over alt. Hotellet fremsto som ganske nytt og velholdt. Kort avstand til Waterloo undergrunnstasjon. Ikke veldig stort rom men ingen problem med det for vår del. Trivelig, lyst og luftig frokostområde med veldig bra utvalg.
Dette hotellet kan absolutt anbefales.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Podlest
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2018 via mobile enheter

Var her sammen med mine to barn et par netter i august. Hotellet har en meget god beliggenhet. 5 min gange til Waterloo stasjon og undergrunn, samt mange buss muligheter. 10-15 min gange til London eye. Mye bra barer og restauranter i umiddelbar nærhet. Hotellet har en hyggelig og service innstilt betjening. Fikk sjekke inn klokken 12.00. Eneste minus var at rommet lå i 1 etg. Hadde derfor ikke utsikt til London eye. Rommet var rent og passe stort. Frokosten er god. Savnet speilegg, men de hadde egge røre for de som liker det.
Alt i alt så var vi alle meget fornøyd med oppholdet. Stor mulighet for at det blir flere opphold her når jeg er i fantastiske London

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Brikken82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2018

Både buss og T-bane rett ved hotellet, så det var ingen problem å komme seg rundt i byen. Rett ved siden av hotellet er det noen små billige gatekjøkken, perfekt for kvelds snacks. Det var også en liten matbutikk ved siden av gatekjøkkene.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hampton
Takk, amandajV3096IG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. desember 2017 via mobile enheter

Beliggenheten til dette hotellet er svært bra. Ligger rolig og avskjermet, samtidig som det er svært sentralt. Hyggelig personale og profesjonalitet i alle ledd av organisasjonen. Hele reisen fra booking til utsjekk fungerte knirkefritt og hotellet overgikk mine forventninger. Anbefales på det sterkeste!

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 597oscarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. april 2017 via mobile enheter

Dette er en kjempeflott hotell med veldig god service, flott beliggenhet og i nærhet til det meste. Samtidige det et rolig sted. Utsikten fra mitt hotellrom i 8. Etg er bare storslått. Etter Norsk hotellstandard er ikke frokosten den beste. Men det er bra utvalg i en blanding av Engelsk/ Amerikansk frokost stil.

Dato for oppholdet: april 2017
Takk, Stig-Thomas B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser