Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
11 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 203
Vis tilbud
Expedia.com
USD 202
Vis tilbud
Hotels.com
USD 202
Vis tilbud
HamptonUSD 202
PricelineUSD 203
Trip.comUSD 202
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 981)
Filtrer anmeldelser
3 981 resultater
Vurdering fra reisende
2 060
1 447
328
82
64
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 060
1 447
328
82
64
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 3 981 anmeldelser
Anmeldt 14. januar 2019 via mobile enheter

Meget bra hotell. Rent, hyggjelegt personale, gode sittegrupper, god frukost, bra internett, nokså sentralt ikkje langt frå Waterloo station. PC og skriver tilgjengeleg, greit for oss som måtte skrive ut nokre billetter. Treningsrommet kom me oss aldri til...

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Hola1944
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. desember 2018

Kort avstand til T-bane, London-Eye og Akvarium. Nyere hotell med fine rom. Bussholdeplass på framsiden. God frokost, men litt kø i rush periodene.Veldig gode senger. Alt utstyr medfulgte på badet, slik som shampoo, såpe og dusjgel.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Kay-Christian W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var tre brødre på fotballtur siste helgen i september. Første gangen på dette hotellet, men hadde vurdert dette ved tidligere turer og. Vi ble ikke skuffet. Her møtte vi bare hyggelige ansatte over alt. Hotellet fremsto som ganske nytt og velholdt. Kort avstand til Waterloo undergrunnstasjon. Ikke veldig stort rom men ingen problem med det for vår del. Trivelig, lyst og luftig frokostområde med veldig bra utvalg.
Dette hotellet kan absolutt anbefales.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Podlest
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2018 via mobile enheter

Var her sammen med mine to barn et par netter i august. Hotellet har en meget god beliggenhet. 5 min gange til Waterloo stasjon og undergrunn, samt mange buss muligheter. 10-15 min gange til London eye. Mye bra barer og restauranter i umiddelbar nærhet. Hotellet har en hyggelig og service innstilt betjening. Fikk sjekke inn klokken 12.00. Eneste minus var at rommet lå i 1 etg. Hadde derfor ikke utsikt til London eye. Rommet var rent og passe stort. Frokosten er god. Savnet speilegg, men de hadde egge røre for de som liker det.
Alt i alt så var vi alle meget fornøyd med oppholdet. Stor mulighet for at det blir flere opphold her når jeg er i fantastiske London

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Brikken82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2018

Både buss og T-bane rett ved hotellet, så det var ingen problem å komme seg rundt i byen. Rett ved siden av hotellet er det noen små billige gatekjøkken, perfekt for kvelds snacks. Det var også en liten matbutikk ved siden av gatekjøkkene.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hampton
Takk, amandajV3096IG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser