I resepsjonen møter du innsjekkingsautomater og en knapp du kan trykke på for hjelp. Den personen som skulle hjelpe, hadde også ansvar for bar/restaurant, så det virket veldig underbemannet fra start. Vi kom litt tidlig, og måtte da betale ekstra for å sjekke inn da, noe vi valgte pga barn, lang reise osv. Bra beliggenhet like ved sentrale kollektivmuligheter. Døren på rommet gikk ikke i lås, det ble forsøkt reparert uten hell, fikk nytt rom rett over gangen, med vindu mot trafikkert vei. Imponerende godt lydisolert, og ganske grei størrelse på rommet. Hører ingen trafikk. Rommet var ganske fuktig, tegn til mugg i tak og vegg på badet. Frokosten var ok, engelsk standard, men ganske dyrt. Savna frukt og utvalg av pålegg (går i noe varmmat, sjokopålegg og syltetøy). Ingen rengjøring på rom/skifting av håndkler om du ikke selv melder fra i resepsjonen før kl 12. De gangene vi var innom resepsjonen for å melde fra om ønsket håndkleskift, var det laang kø og lite ansatte. Så vi tok kontakt direkte med vaskepersonell og fikk byttet håndkler. I forhold til pris, får du ikke det du betaler for her. Kommer ikke til å velge dette hotellet ved seinere anledning.Mer
3 483
1 454