Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 891)
Filtrer anmeldelser
1 891 resultater
Vurdering fra reisende
834
690
249
70
48
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
834
690
249
70
48
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 891 anmeldelser
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Supert hotell, veldig sentralt. Kun noen minutter unna metrostasjonen og absolutt i gangavstand til mange severdigheter. Rene og fine rom. Ikke sjenerende støy fra gaten. Hyggelig personale. Reiser gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Hilde K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2017 via mobile enheter

Etter mye leting rundt omkring på nettet etter hvor og hvordan type hotell man skulle velge gikk valget på The Grand. Stort lite hotell ved Trafalgar. Fikk rom ved bakgård. Rolig kun litt bygge støy fra nabo bygg. Stort rom med TV og bad. TV med oppkobling til tlf og nett meget bra. Gratis vann på flaske. Grei bar. Hyggelig betjening. Gode undergrunns muligheter for å nå resten av London. Kort vei til det meste

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 282stianr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Judith T, Manager på The Grand at Trafalgar Square, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2017

Kjære Stian,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding på oppholdet ditt. Jeg er glad for å høre at dere hadde et hyggelig opphold og jeg håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake neste gang dere besøker London!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2016 via mobile enheter

Vi valgte hotell ut fra anmeldelser i TripAdvisor. Hotellet ble en positiv overraskelse, flott og romslig rom og bad, hyggelig og behjelpelig betjening. Minus at det ikke var frokost med i prisen. Den kostet 20 pund, så vi valgte å spise på nabo restauranten til halve prisen. Beliggenheten er helt supert og kan anbefales. Vi velger gjerne samme hotell ved neste London tur.

Dato for oppholdet: august 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, TerjeRabben
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MichaelBray, Manager på The Grand at Trafalgar Square, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2016

Kjære Terje,

Tusen takk for at dere valgte å bo på Grand at Trafalgar Square under oppholdet deres i London og for de hyggelige tilbakemeldingene! Der er slik vi ønsker at våre gjester skal oppleve det å bo hos oss, og slike tilbakemeldinger er noe jeg med entusiasme deler med mine medarbeidere. Jeg ønsker dere en fortsatt fin sommer, og velkommen tilbake igjen ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mai 2016 via mobile enheter

Bra standard, god service. Ikke benyttet restaurant.
Veldig lytt mellom toalett og hotellrom ellers.
Superior rom.
Veldig fin beliggenhet ift buss sightseeing, london eye og metro.
30min gange til Oxford street.
10min gange fra city river tours stopp på westminister.

Dato for oppholdet: mai 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 2bendikb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MichaelBray, Manager på The Grand at Trafalgar Square, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mai 2016

Dear Bendik

Tusen takk for at Dere valgte The Grand at Trafalgar Square som bosted under oppholdet i London! Vi setter pris på at du deler din gjesteopplevelse hos oss, og der er en glede å lese at du mener hotellet og ikke minst servicen har en god standard. Vi ønsker deg hjertlig velkommen tilbake neste gang du besøker den britiske hovedstaden!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2015

Beliggenheten ligger perfekt til med gangavstand til Piccadilly circus, og gangavstand til London eye, Big Ben og The National Gallery. Hotellet ligger i en stille bakgate, med folksomme gater rett rundt hjørnet. Virkerlig å anbefale!

Dato for oppholdet: august 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Snarings
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MichaelBray, Manager på The Grand at Trafalgar Square, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. september 2015
Google-oversetting

Dear Valued Guest

Thank you so much for your kind recommendation!

We are very proud of our prime location and I am pleased that you had the opportunity to take full advantage of it during your stay.

I hope that you will again choose The Grand at Trafalgar Square on your next visit to London!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser