Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Typisk Hakkasan”
Anmeldelse av Hakkasan Hanway Place

Hakkasan Hanway Place
Bestill bord
2
tor. 2.2.
20:00
Vurdert som nr. 2 549 av 25 255 Restauranter i London
Prisklasse: USD 47 - USD 189
Kjøkken: Kinesisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Barscene, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Fitzrovia
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Etter litt fomling med å finne ut hvor restauranten lå, ble vi tatt godt i mot hos Hakkasan i Hanway Place. HØYT lydnivå, og lokalet er stort! Veldig gode drinker, og fantastisk mat. Servicen var god, men nor varierende.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, thenorwegianfoodie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (4 235)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 4 235 anmeldelser

Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Vi hadde booket på forhånd og gledet oss veldig restauranten ligger i en bakgate men er absolutt en skjult perle.

Hele kvelden var tipp topp. En fantastisk stemning og nydelig lokale. Fantastisk flinke servitører.

Maten var ubeskrivelig god og nye smaker vi aldri har smakt før.
Vi bestilte flere retter som vi delte.
Suppe : wildmushroom og hot& sour soup var nydelig.resterende retter var en drøm.

I tillegg til fantastisk mat så lager de også utrolig gode drinker, både med og uten alkohol.helt imponert over drinkene uten alkohol

Lokalet er mørkt og musikken er høy. Men helt passe slik at man ikke trenger å høre praten til sidebordet

Tusen hjertelig takk for en nydelig matopplevelse! Vi kommer igjen

Dato for besøk: desember 2018
Takk, kinty90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Vi var 4 på tur som ønsket å spise på litt kule restauranter hvor hakkasan hanway place var en. Du entrer restauranten ned en mørk trapp da restauranten ligger under bakken. Lokalet er stort med plass til mange gjester. Lokalet er dunkelt belyst og med en nokså høy musikk levert av en dj. Har du glemt brillene hjemme kommer de med en brille boks med utvalg av styrker. Du kan også få leselys som er nødvendig! Liker du ikke høy musikk må du styre unna Hakkasan kjeden. Vi liker høy musikk og hadde ikke noe imot det mørke lokalet. Servitøren vår var hyggelig men ikke veldig flink til å beskrive rettene og gi riktig porsjonsstørrelser. Han var også veldig engstelig for meg som har cøliaki. Jeg fikk velge mellom totalt 4 retter av en kjempemeny! Det var liten vilje for å endre på rettene for å gjøre de glutenfrie, men dette er jeg vant til i London. Cocktailene var super gode.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, vibekeu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HakkasanHanway, Guest Relations Manager på Hakkasan Hanway Place, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018
Google-oversetting

Dear Vibekeu,

Thank you for the feedback. We are glad you enjoyed the food and have passed along your notes to our management team. We hope to welcome you back again soon.

Sincerely,
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Skulle gjerne ønskt at jeg kunne skrive litt mer positivt om Hakkasan, men det sitter litt langt inne. Maten skal det ikke stå på, deres duck salad var amazing, resten var helt ok. Altfor mye støy! Høy musikk som vi spurte om kunne skrus ned et par hakk, men overhørt. Ikke ble vi informert at vannet ikke var gratis, ikke ble vi ivaretatt av servitøren.. vi bestilte litt forskjellig som vi håpet skulle komme med en gang, men den gang ei. Ventetid, mellom hver rett... ikke fikk vi opplyst om hvordan ting fungerte når vi spurte og hvor mye mat vi faktisk ville få. Ente opp med å avbestille to av rettene da hodeverken fra overdøvende musikk og fulle gjester kom for fult. Dette er andre gangen min på Hakkasan og kommer aldri tilbake.

Dato for besøk: september 2018
Takk, ninajeanettep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Halkasan leverer i aller høyeste grad matveien. Flere små retter med nydelige smaker, reker, duck salat, scampi, kylling satay. De har egen glutenfri meny. Kommer du litt for sent, 15 min, til tidspunktet du har reservert og det er fullt må du vente i baren, spør du etter bord og sier du har reservert har de full track på at du kom for sent, selv om du også har stått i kø for garderobe og registrering. Så vær tidlig ute, ikke lett ift London trafikken alltid. Ikke stedet man går for å prate - til det er musikken altfor høy.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, maritg30
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Hakkasan Hanway Place, så også på

 

Har du vært i Hakkasan Hanway Place? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.