Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lun og koselig”
Anmeldelse av Chez Antoinette

Chez Antoinette
Få mat levert
Vurdert som nr. 313 av 23 956 Restauranter i London
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 17
Kjøkken: Fransk, Kafé
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Covent Garden
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Vi besøkte dette stedet en kald dag.
Lokalet var lunt og koselig.
Menyen var rikholdig, med franskinspirerte retter. Vi hadde lunch, hvor jeg endte opp med et ostesmørbrød og nydelig te.
Stedet anbefales på det sterkeste. Jeg kommer tilbake!

Dato for besøk: november 2018
Takk, MellyS78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (905)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 905 anmeldelser

Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Et sjarmerende sted for frokost i Covent Garden. Nydelig kaffe og frokost. Rask servering. Anbefales

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, 389anitaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aurélia D, Owner på Chez Antoinette, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Anita,

Thank-you so much for your 5 star ⭐️ review!!
Take Care
Aurelia

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mars 2017

Romantisk liten kafé i en av "gravene" i Covent Garden. Dette er en gjemt juvel. Lokalet og atmosfæren var koselig. Maten var kjempegod. Jeg bestilte en toast med brie, og den smakte helt fantastisk. Kaffe latten deres var også kjempegod, og det samme med kakaoen. Anbefales virkelig!

Dato for besøk: april 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Randomjeans
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aurélia D, Owner på Chez Antoinette, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mai 2017
Google-oversetting

Dear Orjan,
Many Thanks for this great review.
See you soon again
Aurelia

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. januar 2016 via mobile enheter

Fantastisk koselig sted i et flott område. Spiste frokost her etter vi fant det på tripadvisor. Helt nydelig mat! Anbefales på det sterkeste! :)

Dato for besøk: januar 2016
Takk, Magnus1202
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2015 via mobile enheter

Fantastisk hyggelig plass med god stemning, trivelige lokaler, svært god mat, og spesielt hyggelig betjening. Anbefales!

Dato for besøk: august 2015
Takk, Oddie99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aurélia D, Owner på Chez Antoinette, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mars 2018
Google-oversetting

Thank-you very much for your review and visiting our restaurant. I am delighted had a good time and I hope to see you again.
See you again soon
Aurélia

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Chez Antoinette, så også på

 

Har du vært i Chez Antoinette? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din