“Fantastisk matopplevelse !👍”

Kjøkken: Europeisk, Italiensk, Fra middelhavsområdet
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Fitzrovia
Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

En fantastisk matopplevelse! Denne restauranten kan jeg så absolutt anbefale. Store porsjoner! Nydelig mat! Ekte Italiensk restaurant, med hyggelig betjening.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Ståle J

Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Meget god italiensk restaurant. Nydelig pasta og rikelige porsjoner. Fornuftig prisnivå. Det var en varm kveld når vi var her og inne i restauranten ble det vel varmt. Dette var det eneste negative. De har også bord ute, neste gang ber vi om et av disse.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Tevje U
Anmeldt 1. mars 2018 via mobile enheter

Brukte TripAdvisor for å velge restaurant og ble ikke skuffet. Hyggelig italiensk med fokus på pasta fisk og noen kjøttretter. Husets vin var helt ok og maten smakte godt. Familievennlig sted for våre store barn.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, flangli
Anmeldt 21. januar 2017

Flotte omgivelser med fantastisk betjening , calamari til forrett og pasta med villsvin og ostekake til desert alt var perfekt

Dato for besøk: januar 2017
Takk, jarlelovik
Anmeldt 15. januar 2017 via mobile enheter

Vi var en gruppe på 7 menneske som hadde fått anbefalt denne familiedrevne restauranten, og det var det beste tipset vi kunne få! Absolutt alle var enige om at dette var den beste italienske restaurant vi har besøkt! Servicen var i toppklasse, maten helt magisk og nydelig vin til fornuftig pris og alt dette bare 5-6 min fra kommerse og hektiske Oxford street! Vi kommer garantert igjen😀👍🏻

Dato for besøk: januar 2017
Takk, asgeirs2014

Reisende som så på Da Paolo Restaurant, så også på

Har du vært i Da Paolo Restaurant? Del dine erfaringer!