Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat i historiske lokaler!”
Anmeldelse av Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe
Bestill bord
2
ons. 4.8.
20:00
ELLER
Få mat levert
Vurdert som nr. 922 av 23 957 Restauranter i London
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 19 - USD 62
Kjøkken: Amerikansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper, Barscene, Familier med barn
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Mayfair
Anmeldt 11. desember 2018

Den første restauranten i dette konseptet stod absolutt til forventningene. Bra mat og god service. Husk å booke bord dersom du skal spise her. Anbefales.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 805sveine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
London-HRC, Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018
Google-oversetting

Hello there, thank you for the great review, we are happy you had a good time!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (8 258)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 8 258 anmeldelser

Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

God mat og hyggelig betjening - typisk Hard Rock cafe med god stemning og god musikk . Anbefales hvis man ikke trenger sitte å prate sammen under middagen

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 471ceciliea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lauren S, Guest Relations Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2018
Google-oversetting

Thanks for the review Cecilie A - see you again soon!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Ikke mye annet å si en klassisk Hard Rock stemning og fantastisk mat! I en fantastisk atmofære!
Go for it!!
Ta en tur innom The Vault, et pittelite museum i kjelleren på Hard Rock shop.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 370raymondk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lauren S, Guest Relations Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2018
Google-oversetting

Thanks for such a great review Raymond K!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

På jentetur, koste oss veldig på HRC. Ypperlig burger, knallgode drinker! Super servitør
God stemning, god musikk, fikk bord med en gang selv uten reservasjon.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, sivsmestad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lauren S, Guest Relations Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2018
Google-oversetting

Thanks for the great review Siv-Monica B, see you again soon!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2018 via mobile enheter

Var på Hard Rock cafe på dagtid i går. Ble ikke imponert. Har vært på mange Hard rock cafees men denne skuffet, denne gangen. Var her for noen år siden også, og da var det bra.

Kort ventetid for sitteplass, det er bra! :-)
Servitøren var oppmerksom, det er også bra.

Min sønn bestilte en stor biff, den øverste i menyen. Han likte biffen, fikk i tillegg ordnet French fries i stedet for mashed potatoes. Det er også bra. Brokkolien spiste han ikke, den så overkokt ut.

Jeg bestilte chicken ceasar salad. Fikk et kyllingbryst, som hadde flere "blodflekker", i tillegg var det tørt. Trodde ikke det var mulig, men det er det altså. Salaten var kuttet i store biter, med masse god dressing. Ja, dressingen og krutongene var bra, men resten var ikke bra. Parmesanen var svett...

Kjøpte cola til begge, pluss en utvannet Long Island iced tea til meg.

For barn så er hard rock cafe noe kult, og det kan være bra. London imponerte dessverre ikke.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, elskereise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lauren S, Guest Relations Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2018
Google-oversetting

Thanks for taking the time to leave us a review elskereise. Can I please ask you to email us at london.reception@hardrock.com with some more details of your visit.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hard Rock Cafe, så også på

 

Har du vært i Hard Rock Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din