“Spiste og shoppet”

Få mat levert
Vurdert som nr. 1 103 av 27 411 Restauranter i London
Kjøkken: Amerikansk
God for: Store grupper, Barscene, Familier med barn
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Mayfair
Anmeldt 3. mars 2024 via mobile enheter

Familie på 4 bestilte forskjellige retter, og kvaliteten på mat var skuffende. Utrolig seig biff. MEN topp service når vi nevnte det for servitøren. Musikk og interiør som forventet. Besøkte og handlet i shoppen vis a vis. Topp service også der.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Gulla J

Anmeldt 1. april 2023 via mobile enheter

Ypperlig, rask service, kald drikke og god mat. Vennlig betjening. Stort og godt restroom. Meny som alle kan like. Anbefales når en er sentralt

Dato for besøk: april 2023
Takk, Kjell S
Anmeldt 30. oktober 2019

Er man over snittet interessert i musikk og klassisk amerikansk mat så er dette et obligatorisk sted å innom. Alltid fasinerende å se alle de ulike instrumentene fra kjente artister som er donert hit. Stikker man innom butikken rett ved er det mer å se i kjelleren der.
Personalet er trivelig og serviceinnstilt fra man går inn døren til man går ut. Maten er ellers som forventet og smaker skikkelig grill. Vi bestilte nachos som forrett på deling og det var en voldsom mengde som kom, så man var nesten mett før biffen kom. Men alt gikk ned med forskjellig rockmusikk i bakgrunnen.
Et fast stoppested når vi besøker London, og det vil det fortsette å være.

1  Takk, Dag Atle M
hrcpiccadillycircus, Sales & Marketing Assistant på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2019

Thanks Dag!!!!

Anmeldt 28. oktober 2019 via mobile enheter

Har vært på et par Hard Rocker. Denne skiller seg ikke ut i noen positiv forstand.

Vi kommer ganske sent, 1 1/2 time før stengetid en lørdag kveld. Døråpneren er skeptisk til om vi rekker noe mat, han sier han må inn å sjekke, i døren angrer han seg og sier kom inn likevel. Deretter sier han nokså høyt til kollegaen som står i døren sammen med han at dette er de siste gjestene som får mat i dag.
Vi får et bord og beskjed om å bestemme oss for hva vi skal ha asap.
Tar et par minutter så bestiller vi, maten kommer veldig kjapt og smaker greit, ikke noe fyrverkeri for min del.
Vi drikker et par glass mens vi sitter der og tar inn omstendighetene.
Etter en stund går jeg en snartur på toalettet, når jeg kommer tilbake ligger regningen på bordet, partneren min har måttet funnet frem penger for å gjøre opp regningen da dette måtte betales NÅ. Var jo tross alt 40 minutter til det stenger.
I all hast kommer servitrisen med bankterminalen, jeg gjør opp for maten og takker.
Ser deretter over regningen, hun lagt på et service-påslag, 12,5%..
Dette opplyses man ikke om før etter man får kvitteringen. «Valgfritt» service-påslag som går til de ansatte i London.. Hadde fint kunne betalt summen om hun kunne opplyse hva jeg betalte for, men det var vel noe hun forventet at vi betalte.

Eneste positive med opplevelsen var at vi fikk komme inn for å spise selvom det var relativt sent.

1  Takk, 155einare
Anmeldt 12. oktober 2019 via mobile enheter

Fantastisk plass å spise om en er glad i Hard Roc Café. Anbefaler å booke på forhånd, men det går fint uansett. De lager ein booking til deg om du velger å ta en spontan tur (slik vi gjorde). Måtte berre vente 45 min, som vi gjorde på nabo puben og koste oss med noe godt i glasset. Servitøren vår (Daniel) var helt fantastisk!

Takk, Ingrid L
hrcpiccadillycircus, Guest Relations Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. oktober 2019

Ingrid L., thank you for your kind words! See you soon again!

Reisende som så på Hard Rock Cafe, så også på

Har du vært i Hard Rock Cafe? Del dine erfaringer!