Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heeeelt fantastisk!!!”
Anmeldelse av Nobu London

Nobu London
Bestill bord
ELLER
Få mat levert
Vurdert som nr. 2 447 av 25 242 Restauranter i London
Prisklasse: USD 41 - USD 41
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Mayfair
Anmeldt 28. januar 2019 via mobile enheter

Bedre matopplevelse må man lete lenge etter!!! Ypperlig service, kjempe god mat og drinker! Menyen var litt vanskelig å forstå mem vi fikk god hjelp fra servitøren.
Er 3 dager siden vi var der men "WOW" opplevelsen sitter enda igjen!
Noe dyrt men verdt hver eneste krone!
Må bare oppleves!!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Linh M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (2 465)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 2 465 anmeldelser

Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Sushi i Londons beste vestkant. Her er fortsatt jet set faktoren høy. Morsomt sted med god mat og ikke minst drinkene i baren er gode. Anbefales.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Hadde store forventninger til denne plassen og det innfridde nesten helt.

Bestilte mange retter som var virkelig gode samt en meget god vin. Må si jeg ble meget skuffet da denne ble servert varm. Sa ifra til servitøren og fikk spørsmål om jeg ville ha en isbit oppi glasset - noe jeg takket pent nei til. Man burde ha såpass respekt for en vin at man ikke putter is oppi den.

Veldig gode drinker og ellers veldig godt fornøyd.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, mariust168
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. januar 2018 via mobile enheter

Dette var en av de beste matopplevelser jeg har hatt.
Flott mottakelse når vi ankom, en topp velkomstdrink - før vi gikk over til en av deres bet selgere en Nobu Classic 7 retters.

Gled dere til å oppleve dette!

Dato for besøk: januar 2018
1  Takk, terjerav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. januar 2018 via mobile enheter

Maten her var helt magisk! Super god mat, gode drinker og topp service! Vi testet ca 7-8 ulike retter, vi elsket all maten vi smakte på! Ingenting var dårlig. Verdt hver eneste krone! Noe dyrt her men verdt pengene... Vi var tilfeldigvis i London 1 kveld og det var fullt på onlinebookingen, vi ringte 20:00 og spurte om bord, de fikk dyttet oss inn så her er det bra service!!

Dato for besøk: januar 2018
Takk, charlottelarsen90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Nobu London, så også på

 

Har du vært i Nobu London? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.