Forventningene var svært høye basert på anmeldelsene her og prisnivået sammenliknet med andre restauranter i London. Dessverre ble kvelden en skuffelse. Vi hadde bestilt bord kl. 21.15. Bordet var ikke klart da vi kom og vi ble sendt ned i baren for å kjøpe drinker mens vi ventet. I baren var det kaos med mange ventende gjester, ekstremt høy musikk og bartendere som showet fremfor å betjene flest mulige av de ventende kundene. Kl. 21.50 fikk vi sette oss i restauranten. Vi bestilte premium tasting meny og en flaske vin. Vi fikk to retter til bordet før vinen ble servert. Rettene kom svært tett uten at de mange servitørene som serverte maten så i vår retning da maten ble satt på bordet. Det var kun én av servitørene som hadde interesse av at vi skulle få en fin opplevelse. Hun måtte gå da vi ventet på desserten. Desserten kom først etter én time etter forrige rett. Alt i alt var maten god, men de store smaksopplevelsene uteble. Det er kjedelig å betale så mye for en ordentlig skuffende opplevelse.