Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kostbart for lite mat, men godt”
Anmeldelse av ROKA Charlotte Street

ROKA Charlotte Street
Bestill bord
2
tor. 29.7.
20:00
Vurdert som nr. 826 av 23 948 Restauranter i London
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 46 - USD 153
Kjøkken: Sushi, Asiatisk, Japansk, Grill
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Fitzrovia
Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

Koselig plass der de har litt av alt. Vi spiste sushi og satt helt opptil kjøkkenet slik at vi så når de laget maten. Vi følte de presset oss litt til og bestille mer og mer.....

Dato for besøk: desember 2018
Takk, johnatlej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 239)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 2 239 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Små porsjoner med god mat. Litt for fin mat for noen i reisefølget hyggelig personale, bra service. Litt mye bord, vi fikk et bord for 2 rett oppå et annet bord for 2, så det ble lite privat.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 400metteg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. januar 2017 via mobile enheter

Forventningene var svært høye basert på anmeldelsene her og prisnivået sammenliknet med andre restauranter i London. Dessverre ble kvelden en skuffelse. Vi hadde bestilt bord kl. 21.15. Bordet var ikke klart da vi kom og vi ble sendt ned i baren for å kjøpe drinker mens vi ventet. I baren var det kaos med mange ventende gjester, ekstremt høy musikk og bartendere som showet fremfor å betjene flest mulige av de ventende kundene. Kl. 21.50 fikk vi sette oss i restauranten. Vi bestilte premium tasting meny og en flaske vin. Vi fikk to retter til bordet før vinen ble servert. Rettene kom svært tett uten at de mange servitørene som serverte maten så i vår retning da maten ble satt på bordet. Det var kun én av servitørene som hadde interesse av at vi skulle få en fin opplevelse. Hun måtte gå da vi ventet på desserten. Desserten kom først etter én time etter forrige rett. Alt i alt var maten god, men de store smaksopplevelsene uteble. Det er kjedelig å betale så mye for en ordentlig skuffende opplevelse.

Dato for besøk: januar 2017
Takk, KarianneOe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. september 2016 via mobile enheter

Startet kvelden i loungen med innføring i japansk whiskey. Fascinerende. Isen ble sagd/kuttet fra en massiv isblokk med ren is. Deretter var det opp en etasje for å nyte premier-menyen som var en opplevelse av mat. Fisken vi fikk (canadisk sei) var terningkast 7. Meget bra utover det også, inkludert übermør wagyu-biff som en av hovedrettene. Anbefales på det varmeste. Ikke billig, men verdt hvert et pund!

Dato for besøk: september 2016
Takk, lassem2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2016 via mobile enheter

Et fantastisk måltid og taffel fra begynnelse til slutt. Vi valgte den største menyen med rundt 20 ulike smaksopplevelser i ulike størrelser. Verdt hver krone for Roka koster litt mer enn vanlig. Og satser du tungt her får du blant annet dumplings som er helt fantastisk, black cod som du ikke vil slutte å spise og ikke minst en bombe av en dessert.

Dato for besøk: juni 2016
Takk, toreb894
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på ROKA Charlotte Street, så også på

 

Har du vært i ROKA Charlotte Street? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din