“Middag”

Kjøkken: Persisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Mayfair
Anmeldt 24. januar 2019 via mobile enheter

Kjempe god mat og service. Litt lite lokale og kaldt ute om vinteren ved uteserveringen. store porsjoner 👍🏻

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Sarah N

Anmeldt 19. april 2018 via mobile enheter

Vi fikk et bord innerst i et hjørne i restauranten. Servitøren tok bestillingen vår men kom ikke med drikken før etter et kvarter. Maten kom relativt raskt, men etter det ble vi ikke spurt om noe som helst en ENESTE gang! Vi brukte nesten 80 pund på tre hovedretter(2 voksne og 1 barn på 5 år). De glemte forøvrig 2 sideretter og klarte også å lage maten til barnet helt feil. Dra heller til Best Mangal. Mye bedre mat til halve prisen.

Takk, A-agh88
Anmeldt 16. april 2018 via mobile enheter

Vi fant denne restauranten på Tripadvisor mens vi gikk langs Green Park og tenkte at vi hadde lyst til å prøve et annerledes kjøkken. Vi ble langt ifra skuffet. God mat med spennende smaker, veldig hyggelig betjening og deilig vin. I tillegg en veldig koselig beliggenhet.

Takk, 783MagnusB
Anmeldt 6. april 2018 via mobile enheter

Dette er noe av det beste jeg har spist av mine mange besøk her i London. Dette er en lokal iransk restaurant, med ett helt eksepsjonelt hyggelig og imøtekommende staff!
Kan ikke si annet enn at maten er kjempe god (spør servitøren om anbefaling, de har stål kontroll på menyen og hva som vil passe dine preferanser) og at de som jobber her er helt utenom det vanlige!
Absolutt å anbefale for turister eller lokale!

- Mathilde

Takk, mathilded601
Anmeldt 3. april 2018 via mobile enheter

Kjempe bra service! Fant stedet fra google og angrer virkelig ikke på at jeg kom. Kjempe god mat i tillegg, anbefales på det sterkeste!

Takk, MA K

Reisende som så på Iran Restaurant, så også på

Har du vært i Iran Restaurant? Del dine erfaringer!