Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Iran Restaurant

Iran Restaurant
Bestill bord
2
lør. 24.7.
20:00
Vurdert som nr. 14 av 23 942 Restauranter i London
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 47 - USD 47
Kjøkken: Persisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Mayfair
Anmeldt 24. januar 2019 via mobile enheter

Kjempe god mat og service. Litt lite lokale og kaldt ute om vinteren ved uteserveringen. store porsjoner

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Sarah N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 778)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 2 778 anmeldelser

Anmeldt 19. april 2018 via mobile enheter

Vi fikk et bord innerst i et hjørne i restauranten. Servitøren tok bestillingen vår men kom ikke med drikken før etter et kvarter. Maten kom relativt raskt, men etter det ble vi ikke spurt om noe som helst en ENESTE gang! Vi brukte nesten 80 pund på tre hovedretter(2 voksne og 1 barn på 5 år). De glemte forøvrig 2 sideretter og klarte også å lage maten til barnet helt feil. Dra heller til Best Mangal. Mye bedre mat til halve prisen.

Dato for besøk: april 2018
Takk, A-agh88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. april 2018 via mobile enheter

Vi fant denne restauranten på Tripadvisor mens vi gikk langs Green Park og tenkte at vi hadde lyst til å prøve et annerledes kjøkken. Vi ble langt ifra skuffet. God mat med spennende smaker, veldig hyggelig betjening og deilig vin. I tillegg en veldig koselig beliggenhet.

Dato for besøk: april 2018
Takk, 783MagnusB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. april 2018 via mobile enheter

Dette er noe av det beste jeg har spist av mine mange besøk her i London. Dette er en lokal iransk restaurant, med ett helt eksepsjonelt hyggelig og imøtekommende staff!
Kan ikke si annet enn at maten er kjempe god (spør servitøren om anbefaling, de har stål kontroll på menyen og hva som vil passe dine preferanser) og at de som jobber her er helt utenom det vanlige!
Absolutt å anbefale for turister eller lokale!

- Mathilde

Dato for besøk: april 2018
Takk, mathilded601
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. april 2018 via mobile enheter

Kjempe bra service! Fant stedet fra google og angrer virkelig ikke på at jeg kom. Kjempe god mat i tillegg, anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: april 2018
Takk, MA K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Iran Restaurant, så også på

 

Har du vært i Iran Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din