Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”

Angus Steakhouse Paddington
Få mat levert
Vurdert som nr. 2 236 av 25 256 Restauranter i London
Prisklasse: USD 16 - USD 31
Kjøkken: Steakhouse, Britisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper, Familier med barn
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Lunsj, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Veldig god mat og hyggelig betjening. Fint lokale, litt høy musikk. Spiser gjerne her igjen ved en senere anledning.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Maria Johanne J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 634)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 1 634 anmeldelser

Anmeldt 3. oktober 2018

Noe trangt på hjørnet. Det var endel musikk og vi ble satt trangt i en hule nede. Maten er som alltid upåklagelig, men halv grisk kelner som skulle ha "tot-beløp" på sluttkassen selv om det var litt vanskelig for min onkel på 70 å forstå, mangel på lesing av kunden

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, the-tmm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. september 2018

Jeg spiste en deilig biff til middag her.
Det står bra forklart i menyen hva mann får, og jeg er ikke så vant til å legge til sauser og tilbehør. Så fikk en ganske enkel biff med litt grønt, og chips på siden av. Veldig godt, men skulle gjerne valgt mer tilbehør for å få en mer komplett middag. Men det er min egen skyld å ikke bestille det.
Litt trangt inne i restauranten, men det var ikke noe problem.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Sproqet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Meget hyggelig sted å spise. Servitør Suskil tok svært godt imot oss og gjorde dette til et svært hyggelig måltid.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Hans Arne V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Dette er visstnok en biffrestaurantkjede i Storbritannia.

Konseptet er at du bestiller den biff i den størrelsen du ønsker og det tilbehør du vil ha. Det inngår ikke noe tilbehør, ikke potet, grønnsaker eller saus.
Min sønn bestilte Ribeye, jeg bestilte indrefilet. Begge bestilte 10oz størrelse og fikk et stort stykke biff som var stekt på den måten vi ønsket. Nydelig!

Min sønn bestilte kun fries som tilbehør, jeg bestilte søtpotetfries, bearnaise og grønnsalat. Han medium cola, jeg et stort glass vin. Vinglasset jeg fikk var stort, fikk ca 225ml. Regningen kom på ca 70 pund, pluss tips.

Servicen var veldig bra, følte at en ble "sett" hele tiden.

Prisen trekker ned, det var Ok å betale dette nå som pundet ligger under 10kr, ville vært dyrt når pundet lå på 13kr.
(På hard rock cafe betalte vi 55 pund, for noe tilsvarende, men min mat var ikke bra. )

Men, biffen var nydelig på Angus Steakhouse. :-)

Dato for besøk: juli 2018
Takk, elskereise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Angus Steakhouse Paddington, så også på

 

Har du vært i Angus Steakhouse Paddington? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.