Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rimelig alright”

Angus Steakhouse Paddington
Vurdert som nr. 2 002 av 23 949 Restauranter i London
Prisklasse: USD 16 - USD 31
Kjøkken: Steakhouse, Britisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Store grupper
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 2. februar 2019 via mobile enheter

Vi fant ikke ut hvor vi skulle spise etter vi hadde brukt mye tid på shopping, så vi valgte noe nært hotellet.

Var mixed reviews så vi var delvis usikker men valgte å prøve uansett - noe vi ikke angrer på. Litt mye bråk og litt tregt med
å få et bord i starten så forventingene var lave.

Vi fikk tildelt en kelner som var veldig imøtekommende og gjorde en helt suveren jobb med anbefalinger på både vin og biff.

Vi bestilte de største biffene med tilbehør og en flaske rødvin å landet på ca 1000kr noe jeg syntes var rimelig.

Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, benjaminj797
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 529)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 1 529 anmeldelser

Anmeldt 25. januar 2019 via mobile enheter

Det var et meget behagelig besøk. Vennlig og hjelpsomt personale og særdeles god mat. Taskt, effektivt og nøyaktig.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, JonTAndreassen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig betjening, kjempe god og mye mat. Vinglasset var også bra fylt opp!! Maten kom raskt og biffen er å anbefale. Anbefaler også loaded fries!

Dato for besøk: november 2018
Takk, 690sirih
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Koselig lokale, men noe trangt.
Ble noe rot med bestillingen, men det ordnet de raskt opp i.
Jeg spiste spareribbs. Det eneste å utsette på denne var at bbq sausen var noe for søt etter min smak.
Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 280asgeirl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018

Maten her er middels og det virker som servitørene har veldig dårlig tid hele tiden. Du kan rett og slett bli stressa av å spise der. Skygg unna, mange andre koselige steder i nærheten.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Per-Arne E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Angus Steakhouse Paddington, så også på

 

Har du vært i Angus Steakhouse Paddington? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din