“Kjempefornøyd”

Kjøkken: Steakhouse, Britisk
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Middag, Reservasjoner
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Middag, Reservasjoner
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Fantastiks mat. Både jeg og min mann ble positivt overrasket over kvaliteten og mengden mat. Prisen var heller ikke avskrekkende med tanke på kvaliteten på maten

Takk, Carina J

2024 av 5 812 anmeldelser

Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Digger denne restauranten som ligger rett ovenfor Disney store i Oxford street . ALT på menyen er godt og gjennom besøk her for 5 året på rad har vi spist en del lunsjer og middager . God servise,god atmosphære og digg mat. Her er det stort sett fullt og det skjønner vi godt. Gleder oss allerede til neste besøk .

2  Takk, Reiseglad41
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Lite mat for pengene. Lite smak i T-bone😒 servicen var bra, men maten var skuffende. Etter at vi spiste der så dro vi rett bort til «wok to go»

Takk, 147harisf
Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Bestilte biff med Carolina fries. Ba om medium men var nok mere i roastbeef style. Litt for raskt svidd biff da det smakte brent. Fries var greit men for lite stekt.

Pris var 500 kroner

1  Takk, 684amunds
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Av og til spiser jeg biff i London. De gangene det skjer er biffen her på Angus. I går bestilte vi både biff og dessert. Det er såpass mye mat at vi ikke greide å spise alt. Kelnerne var hele tiden tilstede, men det er unødvendig mye stress og støy.

Takk, ovebru63

Reisende som så på Angus Steakhouse Piccadilly Circus, så også på

Har du vært i Angus Steakhouse Piccadilly Circus? Del dine erfaringer!