Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God stemning”
Anmeldelse av The Ivy

The Ivy
Bestill bord
2
ons. 28.7.
20:00
Vurdert som nr. 1 735 av 23 949 Restauranter i London
Prisklasse: USD 42 - USD 69
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Leicester Square / Shaftesbury Avenue
Anmeldt 6. februar 2019 via mobile enheter

Bestilte bord 2 uker før vi ønsker bord og det var allerede fullt så vi fikk booket 2 plasser i baren.
Vi hadde plass 1930 en lørdag, restauranten var full men stemningen var behagelig. Siden vi satt i baren var bartenderen vår servitør. Utrolig flink og hyggelig og veldig oppmerksom.
Vi spiste tre retters begge to og maten var fantastisk, vinen var god og coctailene himmelsk.
Prisen var innenfor og det gikk relativt raskt å få maten.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, stefiw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (6 426)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 6 426 anmeldelser

Anmeldt 17. januar 2018

Hyggelig atmosphere preget av litt voksne mennsker som ikke bruker måltidet til å se på mobilen. Her så det ut som folk pratet sammen. Maten smakte forteffelig, store porsjoner! Det som trekker litt ned er at maten kom alt for fort, men det er vel å foretrekke enn å vente en evighet. Opplevd service litt over middels

Dato for besøk: januar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Jsellefs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2017

Spiste lunsj her. Gode drinker og fantastisk service. Greie priser til å være en såpass flott restaurant. Her vil jeg komme tilbake!

Dato for besøk: januar 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, globetr17
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2017

Vi spiste lunsj her og har bare godt å si. God service, nydelige mat og sjarmerende lokaler. Jeg anbefaler The Ivy på det varmeste om du vil ha en unik opplevelse.

Dato for besøk: august 2016
Takk, KSkjong
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2016 via mobile enheter

Meget god sjømat i en engelsk variant av et engelsk brasserie. Travel restaurant med hyggelig atmosfære. Anbefales for en hyggelig aften med venner.

Dato for besøk: august 2015
Takk, OsloTrondV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Ivy, så også på

 

Har du vært i The Ivy? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din