Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Himmelsk sushi ”
Anmeldelse av Nobu Berkeley St - STENGT

Nobu Berkeley St
Prisklasse: USD 42 - USD 56
Kjøkken: Japansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Barscene
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Mayfair
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Jeg har drømt om Nobu siden jeg spiste på Nobu i New York for 8 år siden - og endelig passa det seg sånn! Og det var et himmelsk måltid, akkurat som jeg husket det. Stor restaurant, høyt lydnivå, veldig kult!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 468rikker
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (1 744)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 744 anmeldelser

Anmeldt 5. februar 2018 via mobile enheter

Tidløst, men funky! Dette er den beste Nobu-restauranten jeg har spist på. Servicen var helt fantastisk og ikke minst personlig. Maten var upåklagelig med spennende smaker, godt presentert, og kelnerne hadde imponerende god kunnskap om både mat og vin. Pre-dinner cocktails her er et must! Vi spiste oss gjennom store deler av menyen i flere timer, og nøt hvert eneste minutt. Hit kommer vi definitivt tilbake!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, nuffens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2017

Veldig god mat, mange småretter. Lokale var fint og moderne. Veldig høy musikk noe som ødela inntrykket.

Dato for besøk: august 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 264amya
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2017 via mobile enheter

Dette er en av våre favoritt restauranter og har vært å besøkt Nobu i flere land.
Mye spennende smaker og mange forskjellige retter. Støynivået er veldig høyt og kunne vært gjort noe med. Ellers er det ingen ting å utsette på verken service eller maten. Absolutt vært et besøk om man vil prøve noe nytt. Tillater barn og har barnestol.

Dato for besøk: januar 2017
Takk, MatgladAlex
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2016 via mobile enheter

Utrolig god mat, både biff og sushi var kjempegodt! Vi gikk hit 2 ganger i løpet av London turen da maten var så bra! Anbefales virkelig!!

Dato for besøk: juli 2016
3  Takk, 2Finnmarkinger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Nobu Berkeley St, så også på

 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din