“Fin familiemiddag.”

Vurdert som nr. 33 av 26 773 Restauranter i London
Omgivelser: Marylebone
Omgivelser: Marylebone
Anmeldt 29. mars 2024 via mobile enheter

Vi hadde en flott middag her. Bestilte steak og hadde en flott dessert. Maten var som forventet til ok pris. Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Trip723309

Anmeldt 29. november 2023

En veldig god frokost rett og slett, både matmessig og med et veldig serviceinnstilt personale. Buffeen var innholdsrik, både varm mat og kald mat, frukt og youghurt og bakevarert etc etc. I tillegg så kunne vi velge gratis fra a la carte menyen, som hadde både omelett, egg benedicts, pannekaker, arme riddere. vi var tre stykker så vi rakk å forsøke alt, og alt var like godt. Vi var der til frokost to dager, og opplevde både maten og personalet som like bra begge dagene. Rett og slett en veldig god opplevelse og en god frokost.

Dato for besøk: november 2023
Takk, siwme
Oktay Aslan, General Manager på Marble Arch Lounge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. desember 2023

Dear Siwme,

Thank you for your positive review of our restaurant! We are so pleased to hear that our environment, service, prices, and food were all up to your standards. We strive to make sure our customers have a pleasant experience every time they visit us. We appreciate your feedback and look forward to serving you again soon.

Kind regards

Oktay

Anmeldt 18. mars 2022 via mobile enheter

Vi spiste frokost på hotellet og var kjempe imoonert over service vi fikk av Dolores og Arminda.
Tusen takk for god mat og god servuce

Dato for besøk: mars 2022
Takk, 352asifr
Steak and Lobst... M, General Manager på Marble Arch Lounge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mai 2022

Dear 352asifr

Thank you for taking the time to leave us such a lovely review about your recent breakfast experience with us. We are thrilled to learn how much you enjoyed the food and service of Dolores and Arminda and hope to welcome you back soon.

Kind regards,
Elva Runolfsdottir
General Manager

Anmeldt 22. mai 2019 via mobile enheter

Veldig god Entrecôte. Rask og god service, blide og hyggelige servitører. God forklaring av menyen. Dette stede er verdt et besøk🤩

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Furuifarta
Sahild206, Manager på Marble Arch Lounge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mai 2019

Dear reviewer,

Thank you very much for taking the time to write a review for us ,I am thrilled to hear you enjoyed your experience at our restaurant ,we strive to ensure that we look after all guests that enter our restaurant and making sure we satisfy all their needs and exceed their expectations.

We are looking forward for your return to Steak&Lobster Marble Arch.

My warm regards,

Sahil Dutta

Restaurant and bar manager

Anmeldt 11. november 2017

Vi bestilte indrefilet og den var helt perfekt i både mørhet og smak. God og hyggelig service. Maten kom raskt.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Vibeke N
Lenka L, Manager på Marble Arch Lounge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2017

Dear Vike73,

Thank you for sharing your experience at Steak & Lobster, Marble Arch.

It is good to hear that you liked our food and the service and we all hope to welcome you back again.

Warm regards,

Lenka Lengyelova
Restaurant and Bar Manager

Reisende som så på Marble Arch Lounge, så også på

Har du vært i Marble Arch Lounge? Del dine erfaringer!