“Gode pizza opplevelser”

Kjøkken: Italiensk, Pizza
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Earls Court
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

En pizzakveld her kan anbefales. Vi var en gruppe på 6 personer som alle valgte fra det gode og varierte utvalget på pizzamenyen. Er rikt utvalg av pastaretter også. Rask levering av mat fra en hyggelig servitør. Anbefaler stedet om du er i området og vil ha Italiensk aften.

Takk, JonBGJ

Anmeldt 31. mars 2018

Hyggelig restaurant med bra service.
Ligger kanskje litt "usentralt", men når en først kommer dit er servicen bra og rask.
Da vi ankom kl. 19.30 var restauranten relativt full med kunder, og vi fikk bord i kjelleren.
Hadde nok vært enda koseligere å sitte oppe på gateplan, om mulig vil jeg anbefale å prøve å få bord der.
Bestilte medium rare, men da jeg fikk den var den godt stekt. Da dette ble gitt beskjed om var kelneren rask med å gi meg ny.
Greit besøk, og går dere igjen.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Rolf-Magne
Anmeldt 6. mars 2018 via mobile enheter

Var på julebord og reserverte bord til 17 stykker samme dag som vi skulle spise der. Maten var fantastisk og ble servert varm samtidig, kelnerne var koselige og høflige. Koselig atmosfære. Virkelig et sted vi ville dratt tilbake til.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, LoveTravel759762
Anmeldt 2. oktober 2017 via mobile enheter

Hyggelig italiensk restaurant i nærheten av Earls Court. Veldig god italiensk pizza. Travelt selv på en søndag kveld, bestill bord på forhånd. Hyggelig italiensk personale!

Dato for besøk: oktober 2017
1  Takk, City-Joern
Anmeldt 5. oktober 2016 via mobile enheter

Trivelig lokaler med fin italiensk meny. Maten var som man kan forvente, vi spiste en hovedrett hver og alle var fornøyde. Pizza og pasta. En i selskapet brukte toalettet på restauranten og det var en skitten og lite apetittvekkende opplevelse. Vi valgte å stå over desserten etter dobesøket...

Dato for besøk: oktober 2016
1  Takk, Mona456

Reisende som så på La Pappardella, så også på

Har du vært i La Pappardella? Del dine erfaringer!