Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tydelig de ikke vil ha gjester.”
Anmeldelse av Bayswater Arms

Bayswater Arms
Vurdert som nr. 377 av 1 857 Smått og godt i London
Prisklasse: USD 6 - USD 21
Kjøkken: Pub
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Notting Hill
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Ga plassen fler muligheter under en helg i London siden puben var rett ved hotellet. De ansatte er tydelig på at dette er en plass for «stamkunder og bekjente» du blir totalt oversett. Syntes toppen var søndag kl 0955 når vi kom inn gjennom åpen dør. Ble bedt om å vente utenfor siden de åpnet kl 10. Tok oss ett minutt å gå opp i gaten til neste pub der vi var hjertelig velkommen. Anbefaler ett kurs i folkeskikk for de ansatte og velger nabo-puben neste gang jeg er i strøket.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, CF_Storm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
bayswaterarms, Manager på Bayswater Arms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2019
Google-oversetting

Kära kund, ledsen att märka den situationen med öppettider. kanske personalen var inte redo ännu och de sa att vi fortfarande är stängda på grund av öppettiden klockan 10.00. Jag hoppas nästa gång att erbjuda dig en bättre välkomst. tack

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (664)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 664 anmeldelser

Anmeldt 19. oktober 2018

Ligger sentral midt i Queensway, Man bestiller og betaler i baren, det er bra. Bestilte Fish & Chips, dette var godt. De brukte svært lang tid på å rydde opp på bordene. Anbefaler å sitte ute å se på livet sammen med en pint, og noen gode venner.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, hlaud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
bayswaterarms, Manager på Bayswater Arms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2018
Google-oversetting

Thank you for your review, hopefully we can achieve 5 stars during your next visit!.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Maten er typisk, pubmat. Stedet har sjarm og et serviceinnstilt personale. God øl, ligger akkurat der en pub skal ligge. Tar en frokosttur i dag

Dato for besøk: august 2018
Takk, ovebru63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
bayswaterarms, Manager på Bayswater Arms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2018
Google-oversetting

Thank you for your review, hopefully we can achieve 5 stars during your next visit!.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2018 via mobile enheter

Elsker denne puben.
God atmosfære, uteservering på fortau, fantastisk å sitte med en Guinness og bare se på livet.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, eNron09
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
bayswaterarms, Manager på Bayswater Arms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2018
Google-oversetting

Thank you for your review, hopefully we can achieve 5 stars during your next visit!.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mai 2017 via mobile enheter

Svært treige med å ta imot bestilling på øl og mat, maten var OK. Men treg service, fikk nesten ikke bestillt øl, hyggelig lokale. Og Varierende musikk

Dato for besøk: mai 2017
Takk, E913MIfreds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Greene_K1ng, Manager på Bayswater Arms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2019
Google-oversetting

Thank you

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bayswater Arms, så også på

 

Har du vært i Bayswater Arms? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din