Morsom attraksjon for de som er glade i Shrek. Morsomme skuespillere gjør dette absolutt verdt pengene. Passer for hele familien.
Dear 805sveine,
Thank you for taking the time to leave us a review.
I am pleased to hear that you and your group enjoyed your time here at Shrek's Adventure! London.
I would like to thank you for your feedback! All feedback is valued, as we strive to improve all elements of our experience where we can.
Kindest Regards,
Josh
Guest Experience Team
Var der med to jenter på 9 og 14. Litt sånn i overkant «nå har vi det gøy dere» stemning. Yngste synes det var litt gøy mens vi over 12 syntes det ble for mye mas uten veldig mye innhold. Grei tidsfordriv men heller ikke noe mer..
Dear Jon Gunnar M,
Thank you for leaving us a review.
I am sorry to hear that you did not enjoy many aspects of our experience on this occasion. However, I am very glad to hear that some aspects were thoroughly enjoyed.
I would like to thank you for your feedback. All feedback is greatly appreciated, as we look to improve our experience where we can.
Kindest Regards,
Josh
Guest Experience Team
Ungene elsket dette. (5 og 7 år) Selv om de ikke forstod språket synes de det var kjempemoro og spennende. De likte spesielt 3D bussturen. Ungene blir en aktiv del av forestillingen og får oppgaver underveis, som å ta med en gulltann til neste rom som betaling for informasjon som trengs for å komme videre. Det tas en del bilder først, tydelig turist-pengesluk, men man må jo ikke kjøpe. Jeg synes det var for dyrt. På slutten er det dessuten kulisser der man kan ta bilder selv, det er minst like moro. Bør bestille tid for å unngå kø, eller komme tidlig. Vi fikk god pris ved å kjøpe samtidig som London Eye på London Eyes billettkontor.
Hi Beate E,
Thank you for your good review!
We are glad to hear that you managed to find Shrek!
Best wishes,
Emma
Guest Experience
Dette var gøy for både liten og stor! Så utrolig gjennomført! Mye fotografering idet vi kom, men resultatene fra dem var kjempeartig. Hvis barne har et forhold til Dreamwork's figurer som Shrek, dragerytteren, kung fu panda eller Madagaskarpingvinene er dette vel verdt et besøk. Det var både 4D film samt interaktive oppdrag vi måtte løse på veien. Dette var helt klart alles favoritt fra denne turen.
Hi Gullet1,
Thank you for your Shrek-tacular review!
Bestwishes,
Emma
Guest Experience
Var lang kø, men veldig morsomt! Ganske likt London dungeon konseptet, men likte faktisk denne bedre! Vi var bare voksene, og vi storkoste oss! Anbefales for alle
Ja så tok vi turen da.. NB! Her må man booke tidspunkt! startet helt forferdelig med laaaang kø, og dette bare på grunn av obligatoriske bildetakingen:(
Veldig kjedelig og altfor tregt i starten også etter bildene, men sikkert nødvendig i da de må samle passende antall i hver pulje,,, men så bygde det seg opp, og ble faktisk ikke så aller verst utover i turen:-) passer veldig bra for barn som liker Shrek